top of page

Трава газонна у рулонах. Продаж. Укладання. Одеса.

Оновлено: 23 лют.

Бажаєте купити зелену газону траву в рулонах в Одесі?

Так звичайно!

Немає нічого простішого! Ми займаємося доставкою та укладанням трав'яних рулонів в Одесі з 2004 року. Ми працюємо навесні, влітку та восени, а іноді й узимку, залежно від погодних умов. Ми можемо укласти рулонний газон прямо у вас вдома протягом 10 місяців на рік. Технологія укладання рулонів трави дозволить вам швидко перетворити вашу ділянку на зелену красу і прекрасний сад! Якщо ви щасливий власник приватного будинку в Одесі, то за 3 дні ми можемо зробити гарний газон у Вас у дворі, на прибудинковій території.


Щоб дізнатися більше про наші послуги, прочитайте статтю до кінця або зателефонуйте нам за телефоном +380674807486.


Ми будемо раді допомогти вам створити красивий та доглянутий газон на вашій ділянці!


Підготовка території під укладання трави

Ділянку землі, призначену під газон, необхідно перед доставкою рулонів трави підготувати. Ми робимо кілька етапів підготовки території під укладання рулонної трави:

1. Прибирання та розчищення території

З ділянки прибираємо все сміття, включаючи будівельне сміття, гілки, каміння тощо. Також можливо, необхідно видалити дерева та чагарники, які можуть заважати зростанню газону.

2. Вертикальне планування ділянки

Якщо ділянка має ухил, проводимо його вирівнювання. Це можна зробити за допомогою трактора або вручну.

3. Видалення бур'янів

Бур'яни можуть конкурувати з газоном за поживні речовини та воду. Тому їх потрібно видалити з ділянки. Це ми робимо вручну чи за допомогою гербіцидів.

4. Завезення, відсипання та розподіл родючого ґрунту

Якщо грунт ділянці недостатньо родючий чи великий перепад висот, завозимо родючий грунт. Ґрунт рівномірно розподіляємо по всій поверхні ділянки.

5. Культивація землі

Культивація землі дозволяє розпушити ґрунт і видалити з нього коріння бур'янів.

6. Вирівнювання та ущільнення землі

Поверхню землі вирівнюємо та ущільнюємо. Це дозволить забезпечити газону рівну поверхню та хорошу водопроникність.

7. Піщана подушка

Якщо ділянка має глинистий чи суглинистий ґрунт, робимо піщану подушку. Пісок сприятиме кращому дренажу та повітропроникності ґрунту.

8. Трамбування

Після того, як ділянка буде підготовлена, проходимося ним трамбуванням. Це допоможе ущільнити ґрунт та видалити з нього повітряні бульбашки.


Важливо пам'ятати, що підготовка ділянки є важливим етапом створення газону. Від якості підготовки залежить зовнішній вигляд газону та його довговічність.

Наші фахівці мають великий досвід у підготовці територій під укладання рулонної трави. Ми гарантуємо, що ваш газон буде гарним та доглянутим довгі роки.

Доставка трав'яних рулонів в Одесі.

Увечері зрізаємо рулони трави з поля, завантажуємо в машину та вночі веземо їх до Одеси. Вранці свіжозрізані рулони трави привозимо до Вас на ділянку, розвантажуємо і заносимо на територію. Укладаємо рулони трави, підрізаємо в необхідних місцях і прикочуємо. Стежимо щоб не було щілин у місцях стикування рулонів трави. При роботі з підрізуванням рулонів трави, намагаємося зробити якнайменше відходів. Іноді складається враження, то Наші газонники працюють краще за багатьох професійних закрійників і кравців. Відразу ж включаємо автополив для 100% приживання, тому що трава повинна добре насититися вологою.

Універсальна рулонна трава – найкращий вид газону для укладання на прибудинковій території. Вона добре приживається, стійка до перепаду температур, її можна стелити з березня по грудень, щільний трав'яний рулон стійкий до механічних пошкоджень. Цей тип рулонної трави ми стелимо як на громадських територіях (парках, готелях, алеях, спортивних майданчиках, багатоквартирних будинках) так і в приватних домоволодіннях. Трава, що доставляється (як і будь-який газон) потребує постійного поливу, 3 рази на рік добрива та аерації, тобто газон досить легкий у догляді. Вік трави не менше 2-х років.

Врахуйте що саме наша рулонна трава біля Вашого будинку в Одесі – дбає про Ваше здоров'я цілий рік.

Рулонний газон створює зону комфорту довкола Вашого будинку. Адже 1 квадратний метр газону (рулонна трава) може:

  • затримує пил (до 70 кг на рік). Це особливо актуально в міських умовах, де повітря часто забруднене пилом та вихлопними газами. Газон допомагає очистити повітря і зробити його чистішим і свіжішим;

  • зволожує повітря (з поверхні трави випаровується до 2 літрів на добу) та спекотного літа знижує температуру повітря навколо будинку на 5-8 градусів. Це допомагає створити комфортніший мікроклімат навколо будинку, особливо в спекотні дні;

  • дає до 100 літрів кисню на добу (своя киснева станція біля будинку). Газонна трава вважається кращим виробником кисню, ніж дерева. Це сприятливо позначається на здоров'ї та самопочутті людей, які живуть поруч із газоном;

  • щільна рулонна трава забиває бур'яни і стримує їхнє розростання. Це дозволяє підтримувати газон у доглянутому стані та не витрачати час на боротьбу з бур'янами;

  • трав'яне рулонне покриття після проростання зміцнює схили та бореться з ерозією ґрунту. Це особливо актуально для ділянок, що розташовані на схилах;

  • зелений колір трави благотворно впливає на психіку та створює заспокійливий ефект після стресу. Це допомагає зняти втому та стрес, покращити настрій та самопочуття.


Загалом рулонний газон - це відмінне рішення для створення зони комфорту навколо Вашого будинку. Він має безліч корисних властивостей, які роблять життя більш комфортним і приємним.

Купити рулонну траву Одеса
Замовити рулонну траву в Одесі.

Вартість Трав'яного газону в Одесі.

Інструмент оцінки ціни за укладання рулонної трави в Одесі
  • Рулонний трав'яний газон від 170 грн. м2 – доставка до Одеси. Це ціна за рулон трави площею 1 кв.м., без урахування доставки до ділянки та укладання.

  • Доставка рулонів трави (газону) на ділянку від 400 грн. Вартість доставки залежить від відстані від нашого складу до вашої ділянки.

  • Рулонний газон із укладанням від 240 - 350 грн. Ціна трави залежить від обсягу квадратури та складності робіт.

  • наприклад Газон 100 - 300 м2 вартість 260 грн./м2 (можливо знадобиться пісок чи інші земляні роботи). У деяких випадках може бути потрібна додаткова підготовка ділянки, наприклад, внесення піску або інших матеріалів. У цьому випадку вартість робіт може збільшитись.


Ціна рулонів трави наведена на 2023 рік

Скористайтеся нашим Інструментом оцінки ціни за укладання рулонної трави в Одесі, для розуміння якої вартості Вам обійдеться створення рулонного газону вдома.


Необхідність автоматичної системи поливу для хорошого газону

Хороший газон потребує правильного поливу. Без достатньої кількості вологи газон може виглядати в'яне і пожовклим. Тому рекомендується встановлення автоматичної системи поливу для підтримки оптимального рівня вологості газону.

Автоматична система поливу забезпечує рівномірне розподілення води по всій площі газону. Вона оснащена автоматикою поливу (таймером, контролером, електрокранами, різними датчиками), яка дозволяє встановити певний час та тривалість поливу. Це дозволяє уникнути перезволоження або нестачі вологи на газоні.


Однією з переваг автоматичної системи поливу є її ефективність. Вона дозволяє заощадити воду, оскільки вода витрачається лише у потрібній кількості і лише під час поливу. Також, така система дозволяє оптимізувати витрати води залежно від погодних умов та сезону. Тому ми спочатку копаємо траншеї та проводимо систему автоматичного поливу газона на базі обладнення Rain Bird.


Сподіваємося, що Студія DROP допоможе вам створити красивий та доглянутий газон на вашій ділянці.

Придбання зеленого газону в рулонах - це чудова можливість швидко створити красивий і доглянутий газон на вашій ділянці. Наша компанія пропонує якісний рулонний газон, доставку та укладання в Одесі. Ми також рекомендуємо встановлення автоматичної системи поливу для підтримки здоров'я та краси вашого газону. Не забудьте про те, що регулярний догляд та полив – це запорука зеленого та доглянутого газону.

Замовте наш рулонний газон зараз і насолоджуйтесь красою вашої ділянки!


Фахівці Ландшафтной студии DROP виконують безліч послуг, пов'язаних із озеленення Вашого саду.


свяжитесь с нами по следующим Контактам:

🌐 Наш веб-сайт: www.drop.od.ua

📧 Электронная почта: omaraandrey@gmail.com

📞 Телефон: +380674807486





bottom of page