top of page

Rain Bird. Обладнання для автоматичного поливу газонів.

Оновлено: 1 жовт. 2023 р.


Пропонуємо обладнання Rain Bird в Одесі.
Rain Bird Одеса

Ми раді, що можемо запропонувати монтаж систем автоматичного поливу в Одесі на базі обладнання Rain Bird.


Rain Bird Corporation, приватна компанія USA, була заснована в 1933 під час сільськогосподарського буму в Каліфорнії. Є провідним світовим виробником та постачальником іригаційних продуктів та послуг. З самого початку Rain Bird виробляла та пропонувала найширший у галузі асортимент іригаційних продуктів для ферм, полів для гольфу, спортивних арен, комерційних об'єктів та будинків у більш ніж 130 країнах світу.

Виходячи з нашого досвіду з монтажу систем автоматичного поливу в Одесі, Rain Bird це найкраще обладнання для систем автоматичного поливу газонів та рослин.


Продаж комплектуючих для автоматичного поливу Rain Bird

У нас є підготовлений склад матеріалів для створення та ремонту систем автоматичного поливу. Тому переважно немає затримок з підбором необхідної ремонтної комплектації для автополиву. Ми підібрали найчастіше використовувані комплектуючі та обладнання систем автоматичного поливу і намагаємось тримати достатній запас.

 

Призначені для поливу малих від 1 м до середніх до 8м територій (діаметр). Вибрали для використання у своїх автополивальних системах завдяки надійності, міцним матеріалам та універсальності. Поливалка з форсункою spray має першокласні якості, що забезпечують надійну роботу та довгий термін служби. Чудові компоненти та функції роблять бризгалку Rain Bird кращою з розпилювальною голівкою spray для широкого спектру застосувань, особливо на невеликих територіях.

Переваги та переваги дощувача типу СПРЄЙ Rain Bird:

Посилена пружина з нержавіючої сталі щоразу забезпечує втягування врівень. Запатентоване ущільнене гумове кільце запобігає витоку води та забезпечує тривалий термін служби. Конічна висувна шия допомагає видалити сміття під час втягування. Білий сітчастий фільтр середнього розміру захищає сопло від засмічення та забезпечує точне регулювання радіусу. Простий гвинт з нержавіючої сталі зменшує або збільшує відстань розпилення з 1 до 7 метрів. Функція регулювання напряму дозволяє легко спрямовувати розпилювальну головку вручну. Немає інструментів, необхідних зміни форсунок.



 

Регульовані поворотні насадки Rain Bird R-VAN забезпечують ефективність використання води та гнучкість конструкції. Регульовані поворотні форсунки R-VAN оснащені технологією потоку, що обертається, яка забезпечує рівномірну подачу води з низькою швидкістю випадання опадів, значно зменшуючи стік і ерозію.

Модифікація стандартних форсунок розпилювання за допомогою регульованих поворотних форсунок R-VAN Rain Bird дозволяє знизити витрату до 60% і підвищити ефективність використання води до 30%. Схема розпилення сопла та відстань легко регулюються вручну без використання будь-яких інструментів.

Товсті вітростійкі струмені забезпечують ефективну роботу у несприятливих умовах реального світу. Великі краплі води R-VAN чинять опір вітру, тому вода залишається в цільовій зоні поливу. Ексклюзивна функція ручного промивання захищає сопла від бруду та сміття навіть в екстремальних умовах.

Одеса - це відмінне місце для застосування цих форсунок, тому що не скрізь у нас добрий тиск води.

В останні роки ми взагалі вважаємо, що форсунки R-VAN Rain Bird це найкраще обладнання для систем автоматичного поливу газонів в Одесі.



 

Ротори Rain Bird ідеально підходять для газонів середніх та великих розмірів та рівномірно розподіляють воду від 5 до 12 метрів (у радіусі). Чудова рівномірність розподілу води. Ротори розроблені таким чином, щоб забезпечити рівномірну форму розбризкування, забезпечуючи рівномірний зелений газон. Більші краплі води, вироблені за технологією Rain Curtain, запобігають зносу поривами вітру, тому необхідна кількість води доставляється в потрібне місце, що економить вам воду та гроші. Ніжний полив біля дощувача усуває сухі плями навколо ротора, запобігає вимиванню насіння та дозволяє дерновій рослині рости здоровою. Поставляються з набором форсунок, за допомогою яких можна налаштувати рівномірний полив усієї території. Існують різні моделі роторів, що розрізняються по довжині, товщині, об'ємом води, що виливається, і дальністю поливу. Ми із задоволенням підберемо Вам необхідну модель.

Наша Ландшафтна студія в Одесі зробила безліч об'єктів із застосуванням цих поливалок.





 

Rain Bird виробляє тільки клапани найвищої якості. Усі клапани працюють з будь-яким стандартним спринклерним таймером. Оснащені діафрагмою Buna-N з водяним фільтром (200 мікрон), що самоочищається, і невипадаючою пружиною. Працюють у системах з низькою витратою та тиском. укомплектовані гвинтами з головкою Phillips із нержавіючої сталі (3,2 см). Є можливість встановлення соленоїда керування для використання з контролерами Rain Bird з батарейним живленням.

Враховуючи, що Одеса не завжди славиться якістю води, ці електромагнітні клапани ідеально підходять для нашого регіону. Вони працюють там, де клапани інших виробників дають збої.

За допомогою електромагнітних клапанів Rain Bird можна зібрати якісну автоматику полива газона та рослин.



 

Студія ландшафтного дизайну Drop спільно з виробником поливального обладнання Rain Bird пропонує повну лінійку автоматичних спринклерних таймерів та контролерів поливу (автоматика полива) для задоволення будь-яких потреб, від найменшої поливальної системи до великих та складних комерційних об'єктів. Пропонуємо як прості в програмуванні комп'ютери на основі зон так і найновіші інтелектуальні комп'ютери поливу, що саморегулюються, які постійно налаштовуються в залежності від погоди. Доступні моделі для внутрішнього та зовнішнього застосування.


В основному ми пропонуємо Контроллер серии ESP-RZX з можливосттю підключення Wi-Fi. Призначена для невеликих ділянок до 10 соток. У контролерах обмежена кількість станцій 4, 6, 8 для внутрішнього монтажу та для встановлення всі приміщення зовнішні моделі.

Особливості контролера:

Сумісність з LNK Wi-Fi-модулем компанії Rain Bird; Великий РК-дисплей із зручним інтерфейсом; Можливість встановлення датчика дощу; Позонне програмування дозволяє створювати незалежні графіки поливу кожної зони; 6 незалежних моментів запуску на кожну зону; 4 варіанти вибору днів поливу для кожної зони: задані дні тижня, непарні календарні дні, парні календарні дні, циклічний полив (через кожні 1–14 днів); ручний режим поливу для всіх зон або окремої зони


 

XF Dripline – 1,6 л/год, відстань між крапельницями 40 см, у бухті 100 метрів. Унікальний матеріал пропонує значно більшу гнучкість, дозволяючи робити крутіші повороти з меншою кількістю колін для полегшення установки. Встановлюється на компресійні фітинги Rain Bird Easy Fit або XF Dripline фітинги або 17мм фітинги. Конструкція крапельниці з компенсацією тиску забезпечує рівномірний потік по всій довжині труби, забезпечуючи більш високу однорідність підвищення надійності в діапазоні тиску від 2 до 5 атмосфер. Двошарова трубка (коричневого на чорному) забезпечує неперевершену стійкість до хімічних речовин. Захист від росту водоростей та ультрафіолетового випромінювання.

Наочні переваги крапельної труби Rain Bird можна переглянути в пості Мікрокрапельний полив трубой Rain Bird в Одесі


 

Наш склад автополивального обладнання в Одесі готовий до сезону 2022.



 

Наш регіон – Одеса. Ми здійснюємо монтаж систем автоматичного поливу та продаж поливального обладнання Rain Bird по Одесі та Одеській області.

Перейшовши за посиланням, можна подивитися, який шикарний виходить рулонний газон в Одесі, якщо його поливає система автополиву, змонтована на устаткуванні Rain Bird.

Студія Ландшафтного дизайну DROP завжди готова допомогти Вам із підбором обладнання для поливу.

Comments


bottom of page