top of page

Продаж Рулонний Газон Одеса

Оновлено: 23 лют.

Двадцять років тому студія ландшафтного дизайну DROP в Одесі стала спеціалізуватися на продажу та укладання рулонного газону. Цей період дозволив компанії вдосконалювати свої методи та підходи до створення ідеальних газонів для клієнтів.

.

Рулонний Газон: Покупка в Одесі

Протягом двадцяти років компанія успішно пропонує своїм клієнтам можливість купити високоякісний рулонний газон в Одесі. Газон, який пройшов ретельну підготовку та догляд під контролем досвідчених газонних агрономів.


Наша робота по укладанню рулонного газону в Одесі..

Рулонному Газону на фотографіях 4 роки.

Виростили Газон, добрив і зрізали, доставили до Замовника, постелили Рулонний Газон. А потім поливати, поливати і стригти. Поливати природно лише за допомогою системи автоматичного поливу. І Газон буде як у Англійської Королеви.


Укладки рулонів травы на підготовленне основання
Укладка рулонів трави

Процес створення рулонного газону

Секрет успіху полягає в тому, що компанія "Українські Газони", яка виробляє рулонні газони для студії DROP, вживає ключових заходів протягом двох років. Рулонний газон - спеціально вирощена трава, зрізана в рулони, зі збереженою кореневою основою 2см, яку потім ми доставляємо до Замовника на ділянку та укладаємо на підготовлену територію.

Перевага рулонних газонів полягає в тому, що компанія "Українські Газони" виконує всі необхідні роботи, пов'язані з отриманням трав'яного газону відмінної якості на своїх полях протягом двох років під контролем найкращих газонних агрономів. Ось деякі види робіт, які за Вас робимо ми протягом 2х років: підбір кращого газонного насіння, видалення бур'янів, боротьба з різними шкідниками та хворобами, формування густини дерну, інтенсивна робота над кольором газону. Замовнику треба лише підтримувати догляд за газоном, після укладання, або це можемо зробити ми та DROP гарантує чудовий результат.



Пропонуємо до продажу рулонний в Одесі та Одеської області.

Газон вирощується на полях упродовж двох років.

- Рулонний газон поставляється в рулонах розміром 0,4х2,0 метра на піддонах розміром 1,2х1,0 метра.- Товщина рулонної смуги 2 - 2,5см

- На одному піддоні міститься 50 квадратних метрів газону в 63 рулонах.

- Вага одного рулону становить 20-25 кг – залежно від вологості ґрунту


Укладання Рулонів Трави

Процес укладання рулонів трави на підготовлену основу – це мистецтво, яким студія DROP володіє. Команда професійних садівників та дизайнерів гарантує, що кожен рулон трави укладений на території замовника так, щоб створити ідеальний ландшафтний дизайн.

Доставка в Одесу та Одеську Область


Оцінка вартості створення рулонного газону в Одесі та області

Скориставшись нашим Калькулятором розрахунку вартості укладання рулонної трави Ви зможете уявити, скільки буде коштувати Вам створити гарний рулонний газон у Вас на ділянці.


Сподіваємося, що Студія DROP допоможе вам створити гарний та доглянутий газон на вашій ділянці.

Студія Ландшафтного Дизайну DROP із гордістю продовжує свою місію створення чудових газонів в Одесі. Спеціалізація на рулонному газоні робить цю компанію надійним партнером для тих, хто цінує якість та професіоналізм у догляді за зеленими ділянками. Необхідно тільки зробити замовлення, і DROP перетворить вашу ділянку на справжній ландшафтний рай.

зв'яжіться з нами за наступними контактами:

🌐 Наш веб-сайт: www.drop.od.ua

📧 Електронна пошта: omaraandrey@gmail.com

📞 Телефон: +380674807486

bottom of page