top of page

Зробити гарний газон Одесі

Оновлено: 13 лют.

Живете в Одесі та мрієте про гарний газон на своїй ділянці? Якщо ви шукаєте швидкий та зручний спосіб, то замовлення рулонного газону у Ландшафтної Студії DROP - Ваш ідеальний варіант. Приймаємо замовлення на рулонний газон у кількості від 50 квадратних метрів. Телефонуйте +380674807486 будь-якого дня з 9.00 до 17.00 і викликайте нашого газонника до себе на ділянку для визначення обсягів робіт!


Чому рулонний газон буде найкращим варіантом?

Коли справа стосується створення газону в Одесі, рулонний газон – найкращий вибір. Ми вже розповідали про його переваги:

  • Він універсальний,

  • підходить для покриття ділянок будь-яких розмірів,

  • можливе застосування для різноманітного ландшафту,

  • швидкість створення газонного покриття,

  • висока якість трав'яного дерну,

  • доступна вартість (у результаті нижче за сіяний газон такої ж якості).

Ці основні причини для того, щоб придбати траву газонну в рулонах і зробити смарагдовий лужок у себе перед будинком.

Доставка та укладання газону в місті Одеса здійснюється протягом 1 тижня.

Рулонний газон є швидким і ефективним способом перетворити прибудинкову ділянку або грядку на доглянуту зелену зону. Цей природний дерновий покрив, що складається з злаків, вирощується за особливою технологією, яка дозволяє зрізати верхній шар та перенести його на нову територію. Трав'яний рулонний газон, завдяки своєму смарагдовому кольору, ідеально підходить як природний фон для декоративних насаджень та квіткових клумб. Понад те, цей природний килим візуально розширює простір, роблячи цінний внесок у загальний благоустрій території.


Переваги рулонного газону перед сіяним газоном

Зробити рулонний газон Одеса
Зробити рулонний газон в Одесі.

Якщо розглянути процес посадки газону, необхідно правильно та рівномірно посіяти траву, щоб створити рівномірний трав'яний покрив. До посіву трави треба знищити бур'яни, проблема в тому, що бур'яни ростуть першими, і щоб знищити шкідників, їх треба постійно виривати. Прийде регулярно підсівати насіння трави, щоб боротися з лисинами і збільшувати щільність дерну. Необхідно регулярно стригти молоду траву і часто поливати, але перший рік густота трав'яного покриття бажатиме кращого.

Коли ви купуєте рулонний газон в Одесі, ви одразу отримуєте готовий продукт. На вашому рулонному газоні росте мало бур'янів, і вам не потрібно підсівати насіння для боротьби з лисинами.

Висока щільність дерну.

Рулонний газон має більш високу щільність, ніж сіяний газон, що робить його більш стійким до витоптування та бур'янів. Газон поставляється з родючим ґрунтом із добривами та відмінно приживається, особливо якщо у вас є система автоматичного поливу. Це дуже важливо в Одесі під час літньої спеки. Після двох тижнів з моменту укладання рулонного газону ним можна сміливо ходити. Укладання рулонного газону можливе з ранньої весни і до пізньої осені, а іноді й трішечки взимку.



Газон посіяли 5 тижнів тому
Сіяному газону 5 тижнів

Таблиця порівняння характеристик рулонного та сіяного газонів

​Характеристика

​Рулонний газон

Сіяний газон

​Швидкість створення

Швидка

Повільна

Щільність дерну

Висока

Повільна

Готовність до використання

Готов відразу

Потребує догляду

Вартість відразу

Дорожче

Дешевше

підсумкова вартість

Дешевше

Дорожче

Вимоги до підготовки ділянки

Високі

Високі

Складність створення

Средняя

Висока

Виконаємо повний комплекс робіт з доставки та укладання Рулонного газону в місті Одеса та Одеській області.

Робимо рулонний газон в Одесі
Роблю рулонний газон в Одеса

Рулонний газон – чудовий спосіб швидко створити на будь-якій ділянці чудову зелену галявину. Рулонний газон краще приживається і зимує, ніж посівний. Все залежить від якості рулонного газону та виконаних робіт під час підготовки ділянки до укладання рулонного газону. Якщо все зроблено правильно, то рулонний газон звичайно краще, ніж сіяний газон. А в результаті вартість рулонного газону нижче ніж сіяного, адже за сіяним газоном потрібно протягом 2х років доглядати і удобрювати, щоб якість дерну наблизилася до рулонного газону. Студія Ландшафтного дизайну DROP має великий досвід роботи з влаштування та обслуговування газонів в Одесі. Ми робимо:

Чому рулонний газон набув популярності?

Основною перевагою вибору рулонного газону є час. Не завжди є бажання та можливість чекати кілька місяців для отримання газону, спостерігаючи голий шматок землі та пил по всій ділянці. Використання рулонного газону дозволяє за кілька днів кардинально перетворити територію та отримати відмінний зелений лужок з газонної трави відмінної якості.

Задернення схилів рулонним газоном

На ділянках з ухилом існує небезпека змивання насіння потоками води після дощу або неякісного поливу, а використання газону в рулонах дозволяє уникнути цього.

Ремонт газону.

На будь-якій ділянці може виникнути необхідність заміни невеликих ділянок газонної трави. При використанні рулонів ремонт проводиться швидко, і вже за кілька днів не відрізняється від основного газону.


Як відбуваються роботи зі створення рулонного газону?

Зробити газон Одесі для нас легко. У цьому відео ви побачите всі процеси створення рулонного газону

Підготовка родючого ґрунту.

На ділянці видаляється будівельне сміття, коріння дерев, бур'ян, завозиться якісний чорнозем та пісок.

Вирівнювання ділянки.

Підготовлена ділянка вирівнюється згідно із запроектованим рельєфом.

Трамбування.

Ґрунт ущільнюється за допомогою спеціальних інструментів (ковзанка, віброплита).


Продаж газону в Одесі.

Чистове вирівнювання по поверхні ущільненої.

Доставка рулонів газону на ділянку та розподіл газону по ділянці

Укладання рулонів газону, підрізування потрібної форми.

Роботи з догляду. Регулярні роботи (полив, стрижка), сезонні (добрива, аерація, скарифікація).


У сезон Ви завжди зможете купити рулонний газон Одеса.


Не забудьте створити систему автоматичного поливу газону. Влітку газон треба поливати щодня. Будь-який газон потребує поливу.


Висновок

Рулонний газон має ряд переваг перед сіяним газоном, включаючи швидкий результат, високу щільність та готовність до використання. Однак він також має і недоліки, такі як початкова вища висока вартість і складність укладання. Сіяний газон має більш низьку вартість і простий укладання, але вимагає більш тривалого часу для формування. Вибір методу створення газону залежить від конкретних умов та переваг власника ділянки. Зі свого боку, ми давно визначилися з методом створення газонів, і він очевидний – звичайно рулонний газ.


Щоб дізнатися більше про наші послуги, переглянути інші наші проекти та обговорити вашу власну ідею, зв'яжіться з нами за наступними контактами:

🌐 Наш веб-сайт: www.drop.od.ua

📧 Електронна пошта: omaraandrey@gmail.com

📞 Телефон: +380674807471

Ми готові втілити вашу мрію в реальність, зробивши вашу прибудинкову територію не лише красивою, а й функціональною. Не відкладайте важливий крок до зміни вашого життя на краще. Звертайтесь до нас, і давайте разом створимо місце, яке радуватиме вас і ваші близькі протягом багатьох років!

bottom of page