top of page

Заказати Ландшафтний дизайн в Одесі

Оновлено: 10 квіт.

Наша студія ландшафтного дизайну DROP створена для допомоги Одеситам та мешканцям Одеської області у озелененні своїх прибудинкових територій. Ми віримо, що красиво оформлена ділянка не тільки надає вашому будинку унікального шарму, але також сприяє створенню затишної та гармонійної атмосфери.


Сьогодні ми представляємо серію фотографій, що демонструють процес створення ландшафтного дизайну на ділянці котеджу, розташованого під Одесою в місті Чорноморськ (колишній Іллічівськ). Ці фотографії - це справжня історія про перетворення повсякденної ділянки на дивовижний куточок природи, де кожна деталь продумана з любов'ю та увагою.


Ми запрошуємо вас у цю надихаючу подорож у світ ландшафтного дизайну, де природа та творчість поєднуються, щоб створити прекрасне оточення. Пориньте в цей приголомшливий проект і відчуйте, як ваша ділянка може перетворитися завдяки нашій допомозі.

Виконаємо Ландшафтне проектування та Озеленення в Одесі.

У нашій студії DROP ми цінуємо процес створення так само, як і фінальний результат. Тому ми документували всі етапи роботи над цим проектом, щоби поділитися з вами кожним моментом цієї роботи. Відео, яке ми представимо вам, покаже, як ми проектували та озеленили прибудинкову територію приватного будинку: від ідеї та створення дизайн-проекту озеленення до різних етапів робіт із озеленення та, нарешті, до втілення мрії господарів.

Ви побачите, як наша команда експертів у галузі ландшафтного дизайну працювала щоб створити гармонійний та функціональний простір. Це відео буде джерелом натхнення та цінних порад для тих, хто мріє про покращення своєї ділянки. Нині майже кожен має заміський будинок. Купуючи ділянку, ми обов'язково замовляємо архітектурний проект будинку. Побудувавши будинок ми думаємо що немає нічого простішого ніж розпланувати ділянку. Доріжки, альтанки, майданчики, газон, озеленення – все просто! Впораємося самі! Не так просто як здається на перший погляд. Кожен має займатися своєю справою! Довірте роботу спеціалістам з ландшафтного дизайну Ландшафтної студії Drop.

Розглянемо створення ландшафтного проекту поетапно, від початку:

  • Починаємо з виїзду спеціаліста на ділянку, обміри території, токсацію існуючих насаджень (якщо є)

  • Наступний, не маловажний етап, вислуховуємо побажання Замовника. Милуватися красою Ви будете, висловлювати треба всі критерії, що хочете бачити на ділянці, що не хочете. Наші фахівці скоригують, об'єднують та впорядкують усі побажання.

  • далі починається проектування, захоплюючий процес у якому бере активну участь Замовник та ландшафтний дизайнер. Завершальним етапом є затверджений ландшафтний проект та кошторисна документація на всі види робіт.

  • Починаємо роботи з устройства системи автоматичного полива в Одесі, котра розраховувалася відповідно до затвердженого ландшафтного проекту.

  • Підготовляємо територію під посадки рослин. Розмічаємо газони, клумби, рокарії, місце для декоративного відсипання.

  • Відповідальний етап вибір рослин у розпліднику ми довіряємо Замовникам. Разом з ландшафтним дизайнером їдемо в розплідник і за проектом вибираємо рослини, які сподобаються Вам.

  • Посадка рослин проводиться під авторським наглядом автора проекту, дотримуючись всіх норм і правил посадки рослин.

  • Заключним етапом озеленення є укладання рулонного газона на підготовлену раніше територію.

Ландшафтний дизайн прибудинкової території в Одесі Завершено!

І ось краса на обличчя! Ваш сад готовий. І з кожним роком він буде кращим! А Ви можете нас запрошувати в гості робити чудові фото ландшафтного дизайну, який з часом тільки покращується.


Спеціалісти студії ландшафтного дизайну DROP готові працювати для ВАС.

Замовляйте ландшафтні роботи за телефоном +380674807471

bottom of page