top of page

Ландшафтний проект взимку в Одесі

Оновлено: 10 лют.

Зимовий сезон не завжди асоціюється з роботами у сфері ландшафтного дизайну, але для ландшафтної студії DROP це час можливостей. Виходячи з нашого досвіду, багато замовників будують будинки, намагаючись встигнути до нового року. Як правило, не встигають. Природно, взимку закінчують усі внутрішні роботи і збираються до Великодня в'їхати в новий будинок, щоб відсвяткувати Великдень з Новосіллям.

Весною, коли всі роботи з будівництва відновлюються в прискореному режимі, належної уваги зонуванню, плануванню та ландшафтному дизайну ділянки приділити просто не вистачає часу (насамперед Замовник). І тут, коли посадковий сезон "настає на п'яти" гостро постає питання з ландшафтним дизайном ділянки. "Адже не робити шашлики в болоті".

Саме взимку ландшафтний дизайнер студії DROP надає своїм клієнтам унікальну можливість уникнути багатьох проблем, пов'язаних із озелененням ділянки.

Ландшафтний проект взимку це чудове рішення уникнути багатьох весняних проблем із озелененням ділянки.


Переваги Ландшафтного Проектування Взимку:

1. Ретельне опрацювання концепції озеленення:

По-перше Ландшафтне проектування взимку це можливість ландшафтному архітектору ретельно обміркувати концепцію, а можливо не одну, озеленення та дизайну саду. Є більше часу для погоджень та обговорень із Замовником. Взимку немає поспіху як з боку ландшафтника, і з боку Замовника. Вдумливо опрацювати всі етапи ландшафтного проекту.


2. Підбір рослин з розплідників для озеленення наперед

Взимку є можливість заздалегідь підібрати та замовити всі необхідні рослини з різних розплідників, як вітчизняних, так і зарубіжних. Це дозволяє врахувати особливості клімату та попередньо спланувати їх розподіл на ділянці.

Вариант ландшафтного проекту

3. Інженерні системи для ландшафтного дизайну

Взимку студія DROP може заздалегідь закласти всі необхідні комунікації на ділянці, такі як система автоматичного поливу або освітлення. Якщо, звичайно, дозволять погодні умови.

Вартість інженерних систем, наприклад, вартість системи автоматичного поливу часто буває дешевшою в зимовий період.

4. Замовлення рулонного газону

Взимку можна заздалегідь замовити доставку рулонного газону. Встигнути потрапити до графіку доставок газону до Одеси навесні. На початку весни це проблема. Це дозволяє клієнтам студії DROP насолоджуватися красивим та доглянутим газоном вже з перших днів початку весняних робіт із озеленення.

Проекти та Роботи Ландшафтної Студії DROP:

Проект озеленення 9 фонтану в Одесі:

Ландшафтне проектування ділянки в районі 9 фонтану, виконане взимку, демонструє увагу до дрібниць та ретельного опрацювання дизайну.

Озеленення ділянки на 10 фонтанів:

Проект озеленення ділянки на 10 фонтанів в Одесі підкреслює заздалегідь сплановані інженерні системи та вдалий вибір рослин.

Акції та Пропозиції на зимові ландшафтні проекти:

Клієнтам студії DROP надається знижка 20% на проектні роботи до 1 березня або можливість отримати візуалізацію проекту у подарунок.

Ландшафтна студія DROP запрошує своїх клієнтів використовувати зимовий час не лише для завершення внутрішніх робіт, а й для створення унікального ландшафтного проекту, який стане справжньою окрасою нового будинку.

Замовити ландшафтний проект в Одесі взимку

Довірте створення проекту озеленення досвідченим рукам ландшафтних дизайнерів та садових архітекторів у Ландшафтній Студії DROP. Зробіть свій сад унікальним та неповторним.


зв'яжіться з нами за наступними контактами:


🌐 Наш веб-сайт: www.drop.od.ua 

📧 Электронная почта: omaraandrey@gmail.com 

📞 Телефон: +380674807471

bottom of page