top of page

Ландшафтний дизайн та озеленення Усатове. Одеса

Якщо ви хочете змінити свою присадибну ділянку, але не впевнені у своїх силах, зверніться до професіоналів Студії DROP. Вже понад 20 років ми займаємось ландшафтним дизайном в Одесі, приймаючи до роботи різноманітні заявки, починаючи зі створення невеликих газонів та закінчуючи озелененням парків. Нічим не примітні місця перетворюються на розкішні оази та мальовничі пейзажі, що тішать погляд гармонією та яскравими фарбами живої природи завдяки зусиллям наших фахівців. Ось опис однієї з наших робіт з

Озелененню прибудинкової території в Усатовому.

Ландшафтна студія DROP завершила озеленення прибудинкової території будинку, розташованого в Усатовому під Одесою.

Закінчили озеленення ділянки в Усатово під Одесою.
Закінчили озеленення ділянки

У середині літа до нас надійшла заявка зробити ландшафтний дизайн садової ділянки будинку, що будується в Усатове, поряд з Одесою. Звичайно ж, ми одразу розпочали проектування. Проект був виконаний відповідно до побажань замовника, який хотів створити затишний та комфортний куточок для відпочинку

Осінь – найкращий час для озеленення

Осінь - це час в'янення, а й час нових починань. У цей час року можна втілити в життя найсміливіші ідеї щодо озеленення прибудинкової території. Саме час втілювати у життя запроектовану красу.


Проектування озеленення

Насамперед склали ландшафтний проект озеленення ділянки. Проект, звичайно, обговорили та затвердили із замовником, вибрали рослини в нашому розпліднику. Асортимент у нас, цього разу, не тільки хвойні, а й вічнозелені та квітучі рослини. Ландшафтна студія DROP робить кожен проект озеленення унікальним і неповторним. Ми вкладаємо у кожен проект частку творчості, абсолютно враховуючи побажання клієнта. Ми прагнемо створювати ландшафти, які відображають індивідуальність та стиль кожного замовника.

Наш процес проектування починається з ретельного аналізу території, а також розмови із Замовником, щоб зрозуміти бажання та потреби, а також можливості. Ми приділяємо увагу кожному нюансу, беручи участь у етапі узгодження доти, доки всі будуть повністю задоволені результатом.

Створюючи ландшафтний дизайн, ми не тільки прагнемо краси, але й практичності. Ми створюємо місця, які надають ідеальні умови для комфортного відпочинку на природі.


Майбутня зона відпочинку запланована у проекті озеленення Усатове
Майбутня зона відпочинку запланована

Опис ландшафтного проекту

У центрі ділянки розташувалася зона відпочинку, оточена хвойними та вічнозеленими рослинами. У майбутньому тут буде встановлена садова лава, де можна буде насолоджуватися природою у спекотний літній день. Під прохолодною тінню двох дерев діти зможуть багато часу проводити.

Також у проект були включені існуючі рослини, які після викопування, обрізання та чищення органічно вписалися у новий ландшафт. Яблуня, кущі бузку та троянди тепер виглядають ще привабливіше.

У розарій були додані бордюрні сорти троянд та кулясті хвойні. Тепер розарій привертає увагу навіть восени. а навесні вигляд озеленення буде просто бомба!

Автополив

У процесі роботи над цим проектом, ми також передбачили додатковий комфорт для наших клієнтів. Ми встановили сучасну автоматичну систему поливу для газону та рослин. Це не тільки зробить вашу ділянку ще більш привабливою, але і суттєво полегшить ваше життя.

Система автоматичного поливу звільнить вас від монотонної та щоденної роботи з поливу, дозволивши вам насолоджуватися своєю оазою спокою та краси. Ви зможете приділяти більше часу сім'ї, друзям та своїм захопленням, знаючи, що ваше озеленення завжди буде в ідеальному стані.

Ми завжди прагнемо надати не лише гарний, але й практичний дизайн, який задовольнить усі потреби наших клієнтів.

Рулонний газон

Завершальним штрихом цього осіннього сезону озеленення стало влаштування рулонного газону. Цей момент приніс нашому проекту особливу атмосферу та перетворив зовнішній вигляд ділянки, надаючи йому затишку та акуратність. Рулонний газон створює відчуття свіжості та доглянутості, при цьому вимагаючи мінімум догляду.

Особливий шарм додала маленька доріжка, викладена з пиляного пісковика, прокладена через газон. Це не тільки стильне рішення, а й практичне доповнення, що дозволяє комфортно пересуватися ділянкою та насолоджуватися красою природи.

Навесні ландшафтна студія DROP продовжить роботи з озеленення цієї ділянки. У планах – засипка з білої гальки по периметру.

Осіннє озеленення - це чудова можливість створити на своїй ділянці затишний та комфортний куточок для відпочинку.

Як ми створювали цей сад ви можете ознайомитись переглянувши відео та фотографії, розташовані нижче.

Створення покрокової доріжки у газоні в Усатове під Одесою
Створення покрокової доріжки у газоні в Усатове під Одесою

роботи продовжили навесні пост: Рулонний газон Усатове Одеса

видно як перетворилася ділянка. Озеленення можна сказати сяє весняними фарбами.

Продовжуємо догляд за газоном та системою поливу на цій ділянці.

Зробили фотографії ландшафтного дизайну та озеленення цієї ділянки в Усатовому під Одесою восени під час консервації поливу. Пройшов рівно рік як ми творчо попрацювали над цією територією.


Пройшло 5 років тому що ми зробили озеленення цієї ділянки і ось що вийшло.

Ландшафт придбав бажану, задуману спочатку нашими ландшафтними архітекторами, гармонійність, контрастність та лаконічність доглянутого саду. Рослини значно зросли, сформувалися. Туя Smaragd у композиції з Арізонським кипарисом штамбової форми створюють чітку (за формою), контрастну вхідну групу. Тіс Hilli та ялівець Олд Голд як обрамлення газону завдяки правильній стрижці оригінально підкреслюють стиль саду. Сосна Вінтерголд та ялина Глаука глобозу створюють, як і замислювалося, контрастність кольорової гами на тлі зеленого газону. Навесні та влітку неперевершену красу саду додають квітучі троянди і звичайно ж лаванда! Лаванда сорт Hidcote декоративна, красива коли цвіте,

а після ми стрижемо її в дуже милі кулясті форми!


Ми можемо допомогти Вам зробити озеленення та ландшафтний дизайн Вашого будинку в Усатово.

Щоб дізнатися більше про наші послуги, переглянути інші наші проекти та обговорити вашу власну ідею, зв'яжіться з нами за наступними контактами:

🌐 Наш веб-сайт: www.drop.od.ua 


📧 Электронна почта: omaraandrey@gmail.com 


📞 Телефон: +380674807471


Ми готові втілити вашу мрію в реальність, зробивши вашу прибудинкову територію не лише красивою, а й функціональною. Не відкладайте важливий крок до зміни вашого життя на краще. Звертайтесь до нас, і давайте разом створимо місце, яке радуватиме вас і ваші близькі протягом багатьох років!

bottom of page