top of page

Консервація та продування поливу

Оновлено: 18 вер. 2023 р.

Студія ландшафтного дизайну DROP виконає сезонне обслуговування систем автоматичного поливу восени. Підготує Ваш автополив до зими, провівши роботи з консервації системи поливу.

Перефразовуючи відомого політика "продувати, продувати, продувати".

До заморозків залишилося три п'ятниці.

Необхідно терміново злити воду із системи автоматичного поливу. Проводимо консервацию систем полива в Одесі та одеській області.

Пам'ятайте "Одеса не Барбадос" і у нас буває трішечки холодно. Система автоматичного поливу не розрахована на експлуатацію за температури нижче 0 градусів. З системи автополиву необхідно злити всю воду.


Систему автоматичного поливу обов'язково потрібно продувати перед морозами для того, щоб вода в трубах, при замерзанні, не загробила поливалки, електроклапани та трубопровід. Всі труби, дощувачі, електроклапани, заповнені водою, коли система поливу вимкнена. Необхідно видалити воду із системи автополиву на зимовий період, для чого проводиться комплекс робіт, відомий як "продування системи автоматичного поливу".


Процедура продування системи автоматичного поливу є обов'язковою процедурою!


У систему поливу підключається повітряний компресор, з допомогою якого труби подається повітря під тиском. Повітря витісняє воду, залишаючи труби сухими у зимовий період..


Скільки коштує продування системи автоматичного поливу

вартість послуги з продування автополиву залежить від:

  • відстань до об'єкта консервації;

  • кількість зон поливу;

  • кількість зрошувачів на одній зоні;

  • необхідність демонтажу насосного обладнання та зливу води з ємностей;

  • наявність ліній краплинного поливу;

Ціна продування автоматичної системи поливу в Одесі починається від 1140 гривень.


bottom of page