top of page

Догляд за газоном Восени в Одесі

Оновлено: 17 лист. 2023 р.

Осінь — це час, коли власники приватних будинків в Одесі мають багато робити для догляду свого саду. Роботи догляду за газоном входять до широкого спектру сезонних робіт. Рослини, висаджені восени, зазвичай приживаються швидше, легше адаптуються до нових умов, а за зиму встигають накопичити енергію для подальшого зростання та розвитку. До газонів це теж стосується.

Газон восени вимагає догляду

І фахівці ландшафтної студії DROP доглядаємо газону Восени в Одесі та передмісті.

Нарешті в Одесі спала літня спека і можна трішечки розслабитися. Але для газону восени необхідно провести деякі види робіт, ну а покіс трави взагалі ніхто не скасовував, хоча його можна проводити рідше. Усі роботи треба провести у вересні – першій половині жовтня, до настання перших заморозків.

Перелік осінніх робіт з догляду за газоном:

  • Осінній полив газонної трави : Газони регулярного поливу восени не потребують, у цей час року зазвичай йдуть дощі. У вересні достатньо полив проводити 3 рази на тиждень, у жовтні 1-2 рази, а якщо жовтень дощовий, то потрібно провести передмісті. консервацію системи поливу в Одесі та передмісті.

  • Провести аерацію газону (проколювання трави садовими вилами) щоб після осінніх дощів вода швидше просочувалася в землю, а також для забезпечення повітрообміну кореневої системи газону. Верхній шар ґрунту за літо сильно ущільнюється, внаслідок чого у ґрунті утворюється зайвий вуглекислий газ. Він ускладнює зростання газону. Аерацію проводять наприкінці вересня. Ми використовуємо для аерації різну спецтехніку.


  • Добриво газону. Внаслідок регулярної стрижки газон втрачає необхідні йому калій, азот, фосфор, через відсутність яких трав'яний покрив починає чахнути, рідшати, бліднути. Тому вкрай важливо зробити правильне осіннє добриво газону необхідними мікроелементами. Цю процедуру необхідно провести до консервації поливу.

Ми підживлюємо професійні добрива пролонгованої дії з великим вмістом калію і фосфору.


Вартість цієї послуги 1500 гривень за сотку в Одесі. (на 20.09.2021)


замовляйте догляд за газоном восени за телефоном +380674807486

Comments


bottom of page