top of page

Озеленення дитячого садка

Выконали работи по озеленінню приватного дитячого садка в Одесі

Відвідали дитячий садок, Озеленення цієї ділянки відбувалося чотири роки тому. Ялівці та Туї Кіпарисівками суттєво підросли. Рулонный газон, як для осені непоганий. Молодці, як завжди. Майстерність создания Ландшафтного Дизайна.


Студия Ландшафтного Дизайна DROP готова виконати для Вас роботи з озеленення прибудинкової території в Одесі та Одеській області.

Озеленення та благоустрій прилеглої території – процес не швидкий та трудомісткий, що потребує знань та досвіду у багатьох сферах. Фахівці ландшафтної студії DROP працюють з 2000 року та встигли нагромадити достатньо досвіду для успішної реалізації будь-якого проекту з озеленення території, ділянки, саду.

Наша ландшафтна студія проводить цілий комплекс заходів щодо благоустрою та озеленення території в Одесі та Одеській області. Наші спеціалісти (ландшафтний архітектор, інженер, працівники лопат та газонокосарок) завжди готові виконати роботи з озеленення. Від создания ландшафтного проекта участка, до здачі в експлуатацію об'єкта з красивим ландшафтним дизайном.

bottom of page