top of page

Мікрокрапельний полив парку в Одесі.

До студії ландшафтного дизайну DROP надійшло замовлення зробити полив рослин майбутнього невеликого парку. Однією з умов замовлення було те, що дерева сідають і ростуть зараз, а газонне покриття встановлюватиметься через 2-3 роки. Нашими фахівцями з відділу зрошення було прийнято рішення про створення каркасу майбутньої системи автоматичного поливу парку та закладення труб під землю. І відразу треба робити краплинний полив парку із встановленням автоматики.

Виконали укладання мікрокрапельної труби Rain Bird для автоматичного поливу парку рослин, розташованого на приватній території під Одесою.

Система крапельного поливу добре підходить для зон посадки дерев (наприклад жива огорожа), великих клумб без газону, квітників та розаріїв. Вода до рослин подається через краплинну трубу Rai Bird і рівномірно зі швидкістю 2 літри на годину з кожної крапельниці здійснює точкову доставку води в кореневу систему рослин. Мікрокрапельна труба Rain Bird досить гнучка та стійка до зламів, а подвійне покриття труби дає захист від ультрафіолетового випромінювання. Така труба прослужить десятиліття. Легко зробити коригування поливу просто переклавши або додавши крапельний шланг. Система крапельного поливу ніяк не реагує на вітер на відміну від дощувачів.

Система автоматичного крапельного поливу рослин допоможе цьому парку прийти у задуману красу без втрат.

Взагалі мікрокраплинний полив рослин – це ідеальне рішення.


bottom of page