top of page

Ландшафтний дизайн Одеса на фонтані

Оновлено: 8 лист. 2023 р.

Роботу над ландшафтним дизайном та озеленення ділянки в Одесі, розташованої на 9 фонтану в Одесі, спеціалісти ландшафтної студії DROP розпочали наприкінці зими 2019 року.

Як я вже писав у пості Ландшафтний проект взимку в Одесі зима – найкращий час для проектування озеленення в Одесі.


Початок робіт з озеленення та ландшафтного дизайну

Проводячи обстеження ділянки, ми виявили покинуте, запущене місце з неохайним сміттям і бур'янами. Після кількох зустрічей із Замовником ми вирішили концепцію ландшафтного дизайну та план посадок рослин та газону на цю територію. Обговорили технічну частину робіт та послідовність виконання. І ми чудово впоралися з цим завданням.

як ми починали роботу з цією ділянкою дивись у пості Озеленення території на 9 фонтану в Одесі


А ось як виглядає озеленення та ландшафтний дизайн ділянки у середині зими..


Через сезон після виконання комплексу робіт з благоустрою території ми стежимо за нашими рослинами та бачимо як виглядає ділянка у середині зими. Як видно, всі рослини вкоренилися, прижилися і тихенько сплять у себе вдома. Трохи бурий колір хвої звичний для хвойних рослин в осінньо-зимовий період. Рулонний газон як для зими шикарний, зберіг щільність і колір.

Весняна турбота про газон та рослини

Однак навесні ще багато роботи, треба додати групи квітів і рослин, сформувати живоплоти. І, як завжди, весняні доглядові роботи: підживлення, прибирання, чищення, стрижка, формування форм рослин. Насамперед, звичайно, це догляд за газоном. Газон вимагає особливої уваги та турботи, щоб він залишався зеленим та красивим протягом усього сезону.


Автоматичний полив – секрет краси

Ну, і насамкінець, я хотів би сказати, що ця краса була б неможлива, якби ми не встановили систему автоматичного поливу в Одесі. Адже вручну шлангом поливати таку територію просто неможливо. Та власне навіть вручну полити 50 метрів квадратних газонної трави досить важко. Адже це не одноразовий полив, а в літній період протоки газону щодня (при сильній спеці та двічі) необхідно ретельно поливати газон та рослини. І задоволення від гарного ландшафту губиться серед стомлюючого щоденного поливу.

Ми з гордістю можемо сказати, що наш автоматичний системи поливу дозволяють нам легко доглядати за цією великою ділянкою. Відмінна риса нашої системи – це її ефективність та надійність. Ми можемо налаштувати полив відповідно до потреб кожної рослини, що дозволяє їм рости здоровими та красивими.



Продумуючи озеленення свого Саду, не забудьте про поливу. Вчасно встановлена система автоматичного поливу допоможе Вам зберегти свій газон та рослини від посухи, а Вам дасть насолоджуватися ландшафтним дизайном та озелененням своєї прибудинкової території.


Студія Ландшафтного Дизайну DROP завжди готова Вам допомогти з Озелененням Вашої ділянки


Висновок

У цьому пості ми розглянули результати нашої роботи з ландшафтного дизайну та озеленення приватного будинку. Газон зарекомендував себе як гарний і здоровий, а озеленення надало ділянці мальовничого вигляду. Ми також наголосили на важливості автоматичного поливу для підтримки краси та здоров'я рослин.

Якщо ви також хочете створити чудовий ландшафтний дизайн для свого будинку, не забудьте про догляд за газоном та рослинами. І, звичайно, розгляньте можливість встановлення автоматичної системи поливу. Це дозволить вам насолоджуватися красивим ландшафтом, не витрачаючи багато часу та зусиль на його підтримку.

Зробіть свою територію красивою та доглянутою за допомогою нашої компанії. Ми із задоволенням допоможемо вам створити унікальний ландшафтний дизайн та забезпечимо надійний автоматичний полив для вашого приватного будинку.


Вид озеленяемой территории спустя 5 лет в 2023 году
Вид Озеленения в 2023 году

Студія ландшафтного дизайну DROP чекає на Ваші дзвінки та замовлення. Наші контакти


Замовляйте роботи із комплексного озеленення прибудинкових територій у фахівців ландшафтної студії DROP


Ми створимо для вас красивий та доглянутий сад, який радуватиме вас довгі роки.

Наші переваги:

  • Досвід роботи понад 20 років

  • Команда кваліфікованих спеціалістів

  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта

  • Використання тільки якісних матеріалів та рослин

Що ми пропонуємо:

  • Ландшафтний дизайн

  • Озеленення ділянки

  • Встановлення системи автоматичного поливу

  • Догляд за садом

Зв'яжіться з нами сьогодні та отримайте безкоштовну консультацію!

Телефон: +380674807486 Сайт: https://drop.od.ua/

Час роботи: пн-пт з 9:00 до 18:00, сб з 10:00 до 16:00

Приходьте до нас і ми зробимо ваш сад мрією!

bottom of page