top of page

Реконструкція існуючого ландшафту в Одесі

Оновлено: 7 лист. 2023 р.

Завданням для реконструкції існуючого озеленення приватного будинку було впорядкувати, облагородити та систематизувати присутній ландшафт. Господарі ділянки робили посадки раніше самі, як могли, розарій був весь засіяний насінням газонних трав доглядати троянди і косити газон було неможливо. Ландшафтний дизайнер студії DROP розпочав із розробки ландшафтного проекту.

Ландшафтний проект реконструкції саду

Адже як відомо приступати до якісних робіт з озеленення можна лише за наявності ландшафтного проекту, або спрощеного дизайну плану озеленення. При економії на проектних роботах у ландшафтному дизайні можна втратити або матеріальні кошти, або час необхідний отримання бажаного результату. Ретельно продумане озеленення позбавить Вас подальших пересадок і переробок ландшафту свого ранчо. Також розроблений ландшафтний проект із кошторисною документацією дозволить Вам заздалегідь отримати уявлення про вартість робіт, адже там будуть розписані ціни на рослини та посадковий матеріал, а також інформація про вартість робіт з озеленення, що проводяться.


Формуємо невеликий роккарій

Створення невеликого роккарію в Одесі
Роккарій у японському стилі

Центральну клумбу влаштували у вигляді невеликого роккарію в японському стилі.

Спочатку викопали старі рослини (вони ще послужать на дачі) та вирівняли клумби. Завезли необхідний матеріал, добрива, соснову кору.

Посадка рослин

Посадили клен пальмолистий Blood good і Сціадопітіс -сосна зонтична дуже мило вписалися у ландшафт, що формується. Вздовж паркану вічнозелені тиси та квітучі Монголії. Формуємо клумбу, висаджуємо рослини з власного розплідника згідно з раніше затвердженим ландшафтним проектом.


Мульчування та засипка корою

Завершує посадку засипання відкритого ґрунту сосновою корою. Це найпростіший та екологічно чистий метод захисту ґрунту під рослинами від перегріву влітку та переохолодження взимку, а також суттєво зменшує зростання бур'янів. Крім того правильно виконане мульчування дозволяє збагатити ґрунт поживними речовинами та покращити його структуру. Також, завдяки фітонцидам, що містяться в корі, кора відлякує довгоносика і скорочує кількість слимаків і равликів на ділянці. Загалом засипка рослин сосновою корою дає одні плюси і жодних мінусів.


Виконаємо посадку дерев уздовж паркану і засипаємо корою
Посадка дерев уздовж паркану

Тиси з магнолією, шикарне поєднання.

Виконана робота з озеленення вийшла зі смаком і не дуже дорого!)

Замовляйте роботи із комплексного озеленення прибудинкових територій у фахівців ландшафтної студії DROP


Ми створимо для вас красивий та доглянутий сад, який радуватиме вас довгі роки.


Наші переваги:

  • Досвід роботи понад 20 років

  • Команда кваліфікованих спеціалістів

  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта

  • Використання тільки якісних матеріалів та рослин

Що ми пропонуємо:

  • Ландшафтний дизайн

  • Озеленення ділянки

  • Встановлення системи автоматичного поливу

  • Догляд за садом

Зв'яжіться з нами сьогодні та отримайте безкоштовну консультацію!


Телефон: +380674807486 Сайт: https://drop.od.ua/


Час роботи: пн-пт з 9:00 до 18:00, сб з 10:00 до 16:00


Приходьте до нас і ми зробимо ваш сад мрією!

bottom of page