top of page

Мікрокрапельний полив газону в Одесі.

Фахівці автополиву Ландшафтної студії DROP буває стикаються з проблемою реконструкції системи автоматичного поливу, коли не вистачає потужності комп'ютера автополиву, або немає необхідної труби для поливу невеликого газону.


краплинний полив дуже невеликого газону в Одесі.
краплинний полив газону

Краплинний полив маленького газону

Як приклад: була клумба із рослинами, а замовник захотів додати невелику смужку газону. Клумба поливалася мікрокрапельною трубою і полив газону там не було передбачено. У такому випадку ми маємо рішення - використовувати мікророзбризкувачі. В даному випадку ми застосували установку мікророзпилювача на штирі Rain Bird JET SPIKE. Цей компонент виробляє американська компанія поливального обладнання Rain Bird, він якнайкраще підійшов для інтеграції в поливальну систему встановлену на ділянці. Каталог зрошувальних компонентів, пропонованих цим виробником достатній, щоб вибрати відповідні мікрозрошувачі, необхідно лише враховувати тип і розмір ділянки, а також встановлене обладнання.

Даний вид крапельного поливу газону застосовується досить рідко і тільки для дуже невеликих, маленьких ділянок газону.

Краплинний полив газону відбувається під час роботи існуючої краплинної системи поливу рослин цього будинку.

Подивитися як працює краплинний полив газону ви можете на відео

Звичайно, поливати газон найкраще встановленими підземними дощувальниками. І фахівці ландшафтної студії DROP завжди готові допомогти Вам зробити цей вид робіт.

Дзвоніть та замовляйте за телефоном +380674807486

bottom of page