top of page

Автополив Рулонного Газона в Вапнярка. Одесса

Монтаж системи автоматичного поливу газону та рослин прибудинкової території будинку, розташованого у селищі Вапнярка під Одесою.

Ось який шикарний рулонний газон вийшов завдяки змонтованій системі автополиву.

А ось як усе починалося.

Студія ландшафтного дизайну DROP прийняла заявку на влаштування гарного рулонного газону із системою автоматичного поливу ділянки будинку в селищі Вапнярка під Одесою.

Як студія ландшафтного дизайну DROP перетворила селище Вапнярка під Одесою

Монтаж системи автоматичного поливу газону та рослин на прибудинковій території – мистецтво, втілене студією ландшафтного дизайну DROP у селищі Вапнярка під Одесою. Розпочавши з установки системи автополиву, ми створили ідеальний газон.


Установка системи автоматичного поливу газону

Першим кроком було прокладання траншей з використанням траншеєкопача для закладки труб системи автоматичного поливу. Доставивши передове поливальне обладнання Rain Bird, ми проклали поливальний водопровід у заздалегідь підготовлені траншеї та змонтували сучасну поливальну мережу водопроводу.

  • Доставили поливальне обладнання Rain Bird на ділянку до Вапнярки.

  • Проклали поливальний водогін у заздалегідь підготовлені траншеї, змонтували так звану поливальну мережу водопроводу.

  • Змонтували поливалки Ротори Rain Bird.

  • Зібрали електроклапанні бокси на базі електромагнітних клапанів Rain Bird

Встановлені поливалки Ротори Rain Bird, що ідеально підходять для газонів середніх і великих розмірів, забезпечують рівномірний розподіл води в радіусі від 5 до 12 метрів.

Підключили автоматику поливу. У цьому об'єкті використовуємо комп'ютер автополиву Rain Bird ESP-RZXe із модулем WiFi. Усією системою автоматичного поливу можна керувати як з цього комп'ютера, так і зі свого смартфона. Більш того, завдяки поливному модулю WiFi система автоматичного поливу отримала можливість зв'язуватися з найближчою метеостанцією та регулювати тривалість поливу залежно від прогнозу погоди. Ну а Замовник у будь-якій точці світу має можливість керувати своєю системою автополиву.

Провели випробування системи автополиву у різних режимах роботи. Керували запуском поливу як вручну, так і з телефону. Відрегулювали зв'язок комп'ютера управління поливом із метеостанцією.


Процес створення чарівного рулонного газону у селищі Вапнярка під Одесою розпочався з розмітки території. Кожна ділянка під газон була позначена. Після цього наша команда взялася за вирівнювання ґрунту, надаючи йому ідеальної форми та структури.

Щоб забезпечити оптимальні умови зростання газону, ми створили піщану подушку, використовуючи річковий пісок. Ця подушка стала надійним фундаментом, що забезпечує дренаж та поживні речовини для кореневої системи майбутнього газону.

Не забувши про гармонію та чіткість, ми вкопали бордюрну стрічку, яка визначила межі та затвердила форму ділянки. Цей крок не лише додав структурності дизайну, а й зробив газон функціональним та легким у догляді.

Після підготовчих заходів приступили до хвилюючого моменту - привезення рулонів газону. Якісні рулони було розгорнуто на підготовленій території. Наші професіонали з великою увагою та вмінням розстилали газон, забезпечуючи ідеальне з'єднання між рулонами.

Завершальним акордом стало коткування газону спеціалізованою ковзанкою. Цей етап гарантував міцне зчеплення коріння з підготовленою подушкою та ідеальну поверхню для майбутнього зеленого затишку.

Таким чином, завдяки продуманим крокам, втіленим нашою командою, будинок у селищі Вапнярка під Одесою знайшов неповторний ландшафт з розкішним рулонним газоном, який став справжньою окрасою цієї ділянки.

Увімкнення системи автоматичного поливу після укладання газону
Перший автополив газона

Відразу після укладання рулонного газону система автоматичного поливу вступила в роботу, що надає газону особливу жвавість та красу. Газон не тільки шикарний, а й оживає після кожного поливу, завдяки чому зберігає свою привабливість протягом довгих років.

Покладений рулонний газон у Вапняркі прижився і тішить око
рулонний газон у Вапняркі

У результаті газон століттями тішитиме очі.


Ну а ми маємо можливість спостерігати за даною ділянкою проводячи догляд за газоном. Або під час консервації системи автополива. Це до речі обов'язковий вид робіт.

І ось як виглядає озеленена територія у Вапнярку за рік.


Спостерігаючи за результатами наших робіт, ми пропонуємо вам приєднатися до тих, хто цінує красу та практичність. Якщо ви проживаєте в районах Вапнярка, Крижанівка, Ліски, Дофінівка, Сосновий берег та мрієте про власний зелений куточок із системою автоматичного поливу, не соромтеся звертатися та фахівці ландшафтної студії DROP допоможуть Вам у цьому.


Поливальне обладнання застосоване у цьому проекті





більш широку інформацію про поливальне обладнання ви знайдете в нашому інтернет магазині


Принесіть зелену атмосферу у свій будинок!

Не пропустіть шанс створити оазис комфорту та краси на своїй ділянці. Замовте рулонний газон та систему автоматичного поливу у студії ландшафтного дизайну DROP, і дайте вашому будинку те внутрішнє світло, яке тільки справжня зелена розкіш може надати.


🌐 Наш веб-сайт: www.drop.od.ua 

📧 Электронная почта: omaraandrey@gmail.com 

📞 Телефон: +380674807486



bottom of page