top of page

Озеленення та доробка ландшафту в Одесі.

Оновлено: 3 лист. 2023 р.

Ландшафтна студія DROP виконає озеленення прибудинкової території або проведе реконструкцію існуючого ландшафтного дизайну

Посадка рослин на існуючому газоні.

  • Створюємо хвойну групу у газоні.

  • Доопрацьовуємо вже існуючий ландшафтний дизайн.

  • Коли просто багато газону, нудно.

  • Підсаджуємо групи рослин демонтуючи газон.

  • Зрізаний рулонний газон використовуємо в інших місцях ділянки в Одесі.

Давайте спочатку звернемося до визначення того, що таке ландшафт. Ландшафт (нім. Landschaft, вид місцевості, від Land - земля і schaft - суфікс, що виражає взаємозв'язок, взаємозалежність) - поняття, що вживається в різних, але пов'язаних між собою значеннях в географії, ландшафтній екології, живопису, ландшафтній архітектурі, комп'ютерній графіці і т.п. д. У широкому сенсі - візуальний характер місцевості. Отже ландшафт можна охарактеризувати поєднанням рельєфу (геопластика) та простору (візуальне сприйняття). Варто відзначити, що ландшафт поняття всеосяжне, оскільки об'єднує в комплекс всі складові, а не окремі області. ландшафт є неподільною цільною структурою. Тому важливо спочатку обміркувати майбутній ландшафт ділянки. Резюмуючи все сказане вище, хочеться відзначити – створення ландшафту ділянки починається з того моменту, коли Ви вирішуєте щось змінити. Його можна вважати вдалим, якщо створюється враження, що все це було створено до Вас та ніким іншим, як самою природою.

Студия Ландшафтного Дизайна DROP завжди готова прийти до Вас на допомогу та зробити, підправити, змінити Ландшафт Вашої ділянки, запропонувати різні варіанти рішень щодо озеленення прибудинкової території.

Варіанти озеленення прибудинкової ділянки:

  • Існує безліч різних способів та варіантів озеленення та дизайну заміської ділянки, включаючи японські сади з каменів, альпійські гірки, затишні місця у відпочинку водоймами, класичні парки з геометрієським озелененням, декоративні городи, в яких красиві ягоди та фрукти чергуються з квітами та травами.

  • Подивіться на квітники. Міксбордер - одне з найкращих рішень для саду, цвітіння якого починається ранньою весною і продовжується пізно восени. Для цього сортуються та змішуються рослини з різними термінами цвітіння та періодами.

Гарно, коли вид і форма міксбродера не видають його штучного походження, і коли квіти здаються рости власними силами. Крім того, альпінарії, хоч і красиві самі по собі, стають ще красивішими, коли до них додаються водоспади або струмки.



Наприклад зробили Ландшафтный дизайн и Автоматический полив в Овидиополе . Заказчик остався доволен.

Замовляйте озеленення у нас за телефоном +380674807486

bottom of page