top of page

Озеленення дачі, саду в Одесі.

Оновлено: 28 січ. 2023 р.


Для створення Ландшафтного дизайна и Озеленения Вашего сада у Одесі у нас готово. Засадимо все барбарисами, яловиками, туями, кипарисовиками. Створимо газон, Рулонный Газон і поллємо все Системой Автоматического Полива, створеної з оборудования RAIN BIRD.


Великий досвід робіт із озеленіння та створення красивої прибудинкової території.


Років десять-п'ятнадцять тому дачне озеленение в Одессе асоціювалося у більшості людей із «американським» трав'яним газоном. У наш час газони також популярні, але сучасним власникам заміських котеджів хочеться комплексного озеленення, ексклюзивності. Природно, тут не обійтися без висадки рослин (наприклад, багатоярусної або одноярусної композиції) і спеціальних елементів декорування.



Озеленение и ладшафтный дизайн в Одессе дачної території може включати групу хвойних на тлі розкішного газону, мавританський газон та квітники, чагарники та дерева. Вибирайте незвичайні рішення. Так, нудний паркан краще замінити живой изгородью, а замість звичайних дерев посадити декоративні.


Благоустрій території

Перед роботами з озеленення проводиться етап благоустрою території вашої ділянки, під час якої вона готується з архітектурної та інженерної точок зору. Після того, як готова земля, зведені всі будівлі та малі архітектурні форми, можна переходити безпосередньо до озеленення. Перед тим, як приступати до озеленення, розбивати квіткові клумби та висаджувати чагарники, необхідно проаналізувати стан ґрунту. В іншому випадку, ви ризикуєте занапастити всю цю неземну красу.


Власний розплідник з великою різноманітністю рослин.

Фахівці нашої компанії оцінять стан ґрунту та проведуть комплекс заходів щодо покращення його стану. Так, багато хто рекомендує вибирати квіти, чагарники та дерева з рослин, властивих певному регіону, але все-таки не бійтеся експериментувати, обов'язково враховуйте біологічну сумісність та гармонійне поєднання вибраних рослин.

До нашої компанії можуть звертатися не лише приватні особи, а й державні структури, адже благоустрій міських об'єктів сьогодні стає дедалі популярнішим. На сьогоднішній день озеленення міських об'єктів є одним із найбільш затребуваних напрямків ландшафтного дизайну. Наприклад, зробили роботи: Озеленение детского сада в Одессе



Адже навіть найнепривабливіший куточок може стати справжньою оазою при грамотному підході до озеленению и ландшафтному дизайну в Одессе. В асортименті нашого розплідника представлені різні породи дерев та чагарників для міського та приватного озеленення. Вміло поєднуючи їх у садових композиціях, наші дизайнери створюють оригінальні стильові рішення, комбінують насичені кольори та фактури листя, квітів та плодів. Навіть у похмурий осінній день ваша ділянка гратиме яскравими фарбами!


Студія Ландшафтного дизайну DROP виконає для Вас роботи з озеленення в Одесі та Одеській області.

© Про нас: ландшафтна студія DROP працює з 2000 року. Проводить комплекс різноманітних заходів щодо благоустрою території. Наше головне завдання – створити гарний та гармонійний простір за допомогою ландшафтного дизайну. Основні напрямки нашої роботи: ландшафтне проектування, озеленення, посадка рослин, створення газонів за допомогою технології "рулонний газон", встановлення систем автоматичного поливу.

Час роботи: з 09:00 до 18:00

© Студія ландшафтного дизайну DROP. Виконуємо роботи та надаємо послуги у наступних локаціях: Одеса і Одеська область: Іллічівськ, Чорноморськ , Бугово, Санжейка , Грибівка, Кароліно-Бугаз , Чорноморка, Червоний Хутір, Сухий Лиман , Фонтан , Фонтанка, Крижанівка, Бурлача Балка , Селище Котовського, Совіньон , Добрий, Дайберг , Овідіополь , Ветеран, Хвиля, Царське село,

bottom of page