top of page

Заміна старого газону Одеса

Оновлено: 28 лист. 2023 р.

Трапляється, що з якихось причин існуючий газон біля будинку стає непридатним. Втрачає свій вигляд. З'являються лисиці, купи, пагорби, ділянки, що вигоріли. У 90% випадків це результат неправильного догляду: вчасно не покосили, не полили, не добрили.

Вихід із цієї ситуації є – заміна старого газону на новий. Студія ландшафтного дизайну DROP пропонує скористатися новими технологіями укладання газонного покриття – і вам не доведеться тижнями чекати, доки чорна земля покриється ніжною зеленою травою. За один два дні ми за допомогою механічної дернорізки знімемо старе газонне покриття, підготуємо територію та постіль Вам новий Рулонний Газон !!!


Заміна зіпсованого газону технологією Рулонний газон

Для таких випадків ми пропонуємо послугу «Заміна старого Газону» на новий «Рулонний Газон». Можемо відремонтувати Ваш старий газон, замінюючи зіпсовані ділянки. Беремося до роботи від 30 м2. Здебільшого роботи з реконструкції газону проводимо за один день. Ви отримуєте одразу гарний газон на своїй території.

Зняття загиблого газону за допомогою дернорізки

Прибирання старого газону з ділянки. Підрізування дерна за допомогою дернорізки. Ми пропонуємо послугу зняття дерну за допомогою бензинової дернорізки. Дерноріз знімає старий дерн газону рівною смугою. Після зрізання старого газону виходить рівна поверхня для укладання нового рулонного газону. Як видно з відео, дернорізка досить маневрена і може виконувати підрізування старого газону на ділянках різної форми.


Демонтаж старого газону після підрізування його дернорізкою. Після проходу дернорізкою по старому газону виходять акуратні рулони газону, зручні для подальшого транспортування.

Відновлення газонної поверхні

Після зняття старого дерну виходить рівна поверхня, готова до укладання нового рулонного газону. Треба тільки додати та розпланувати пісок, завести свіжий та гарний рулонний газон, та акуратно постелити його. Ваш новий газон готовий.

Необхідність встановлення системи автоматичного поливу

Будь-який газон потребує поливу. І, звичайно, найкраще, якщо його поливає встановлена система автополиву.

Під час проведення робіт з відновлення газону наші фахівці можуть відремонтувати або встановити систему автоматичного поливу.


Замовляйте ремонт газонного покриття по контактам:

🌐 Наш веб-сайт: www.drop.od.ua 

📧 Электронная почта: omaraandrey@gmail.com 

📞 Телефон: +380674807486


bottom of page