top of page

Устаткування для автоматичного поливу газонів Hunter. Одеса

Оновлено: 7 січ.

Ми пропонуємо обладнання для поливу Hunter для монтажу систем автоматичного поливу в Одесі.

Представляем оборудование Hunter в Одессе
Hunter оборудование для полива Одесса

Hunter Industries – світова компанія, яка пропонує високоякісні та ефективні рішення для зрошення територій. Різноманітний поливальний асортимент продукції Hunter можна побачити всюди: від житлових ландшафтів до стадіонів, міських парків, готелів та багатоквартирних будинків. Головний офіс Hunter зі штаб-квартирою розташований у Сан-Маркосі, Каліфорнія, з 1981 року. Основний напрямок діяльності Hunter - виробництво поливального обладнання, що дозволяє професіоналам у сфері іригації створювати рішення для поливу різноманітних ландшафтів: газонів, рослин, квітів.

Виходячи з нашого досвіду з монтажу систем автоматичного поливу в Одесі, Hunter це гарне обладнання для систем автоматичного поливу газонів та рослин.



З 2017 року наша компанія віддає перевагу іншому постачальнику поливального обладнання Rain Bird, але в перших ми підтримуємо раніше змонтовані автополивні системи на устаткуванні Hunter (багатьом системам вже 15-20 років і вони чудово працюють і їхні сотні), по друге за бажанням Замовника ми і зараз монтуємо системи автоматичного поливу в Одесі на базі обладнання Hunter.


Інтернет магазин поливального обладнання DROP


У нас є підготовлений склад матеріалів для створення та ремонту систем автоматичного поливу. Тому переважно немає затримок з підбором необхідної ремонтної комплектації для автополиву. Ми підібрали найчастіше використовувані комплектуючі та обладнання систем автоматичного поливу і намагаємось тримати достатній запас.


 

Поливалки типу СПРЄЙ Hunter.


поливалка типа спрєй Hunter Одесса

Призначені для поливу малих від 1 м до середніх до 10м територій (діаметр). Вибрали для використання у своїх автополивальних системах завдяки надійності, міцним матеріалам та універсальності. Поливалка з форсункою spray має першокласні якості, що забезпечують надійну роботу та довгий термін служби. Чудові компоненти та функції роблять бризгалку Hunter кращою з розпилювальною головкою spray для широкого спектру застосувань, особливо на невеликих територіях.

 

Форсунки ротаторного типу Hunter


работа ротатора Хантер в Одессе
ротатор Hunter Одесса

Регульовані поворотні форсунки ротатора Hunter забезпечують ефективність використання води та гнучкість конструкції. Регульовані ротаторні форсунки оснащені технологією потоку, що обертається, яка забезпечує рівномірну подачу води з низькою швидкістю випадання опадів, значно зменшуючи стік і ерозію.

Модифікація стандартних форсунок розпилювання за допомогою регульованих ротаторних форсунок Hunter дозволяє знизити витрату до 60% і підвищити ефективність використання води до 30%.

Одеса - це відмінне місце для застосування цих форсунок, тому що не скрізь у нас добрий тиск води.

 

Дощувачі ротор Hunter


работа ротора Хантер в Одессе
ротор Hunter Одесса

Ротори Hunter добре підходять для газонів середніх та великих розмірів та рівномірно розподіляють воду від 5 до 12 метрів (у радіусі). Чудова рівномірність розподілу води. Ротори розроблені таким чином, щоб забезпечити рівномірну форму розбризкування, забезпечуючи рівномірний зелений газон. Великі краплі води запобігають зносу поривами вітру, тому необхідна кількість води доставляється в потрібне місце, що економить вам воду та гроші. Ніжний полив біля дощувача усуває сухі плями навколо ротора, запобігає вимиванню насіння та дозволяє дерновій рослині рости здоровою. Поставляються з набором форсунок, за допомогою яких можна налаштувати рівномірний полив усієї території. Існують різні моделі роторів, що розрізняються по довжині, товщині, об'ємом води, що виливається, і дальністю поливу. Ми із задоволенням підберемо Вам необхідну модель.

Наша Ландшафтна студія в Одесі зробила безліч об'єктів із застосуванням цих поливалок.


 

Электромагнитні клапана Hunter для керування системами автоматичного поливу

Электромагнитный клапан райнбёрд в Одессе

Hunter виробляє лише клапани найвищої якості. Усі клапани працюють з будь-яким стандартним спринклерним таймером. Працюють у системах з низькою витратою та тиском. Є можливість встановлення соленоїда керування для використання з контролерами Hunter з батарейним живленням.

 

Комп'ютеры Hunter для систем автоматичного поливу газонів та рослин.

Студія ландшафтного дизайну Drop спільно з виробником поливального обладнання Hunter пропонує повну лінійку автоматичних спринклерних таймерів та контролерів поливу для задоволення будь-яких потреб, від найменшої поливальної системи до великих та складних комерційних об'єктів. Доступні моделі для внутрішнього та зовнішнього застосування.


 

Наш регіон – Одеса. Ми здійснюємо монтаж систем автоматичного поливу та продаж поливального обладнання Hunter по Одесі та Одеській області.

Перейшовши за посиланням, можна подивитися, який шикарний виходить рулоний газон в Одесі, если его поливае система автополиву.

Студія Ландшафтного дизайну DROP завжди готова допомогти Вам із підбором обладнання для поливу.

bottom of page