top of page

Рулонний Газон. Одеса

Оновлено: 7 днів тому


Наш Рулонний Газон просто диво природи навіть восени. А чому? Якісне насіння, дворічне вирощування трави та підготовка газону від ТМ "Українські Газони", природно правильно зроблена система автоматичного поливу і звичайно ретельний відхід від господині ділянки.



Студія Ландшафтного дизайну DROP пропонує Доставку та укладання Рулонного Газону в Одесі та Одеській за доступною ціною. Наш Рулонний Газон на ділянці біля будинку відразу надає Вашій садибі шикарного вигляду, суттєво зменшує кількість бруду та пилу, повітря робить чистішим, забиває бур'яни.



Студія Ландшафтного дизайну DROP робить озеленення прібудинковіх терріторій в Одесі и в Одеській області. Один із напрямків наших робіт це створення та продаж Рулонного Газона. Замовивши Рулонний Газон в нашій ландшафтній студії Ви зможете в найкоротші терміни облагородити ділянку, створивши собі зону комфорту та релаксу.


Переваги рулонного газону.

  • Простота укладання. Траву не потрібно довго вирощувати, ми це вже зробили за Вас протягом 2-х років. Ми поставляємо рулони готового газону, які необхідно лише розстелити. Укладка рулонов газона на ділянці 6 соток у нас займає 8 годин. Тривалість укладання залежить від площі поверхні та необхідності підготовчих робіт.

  • Невибагливість. Наш газон добре переносить низьку температуру повітря та велику кількість опадів. Завдяки цьому після закінчення зими Ваша галявина буде в безпеці. Газон стійкий до низки захворювань та шкідників.

  • Простота догляду. Поверхня легко піддається очищенню від сторонніх предметів, сухої трави та інших елементів. Догляд за рулонним газоном в Одесі ми можемо робити за Вас.

  • Ремонтопридатність. За потреби зіпсовану частину можна легко замінити на нову. Ми робимо роботи з ремонту газону.

  • Універсальність. Наш рулонний газон в Одесі універсальний. Ми можемо його постелити для житлового, комерційного та адміністративного використання, у тому числі на плоских дахах.

  • Результат. При замовленні укладання рулонного газону у нас результат буде помітний одразу після укладання. Через два тижні і після косовиці всі стики стануть непомітні. Ваша галявина радуватиме Вас.

Виконуємо доставку та укладку Рулонного Газона по Одессі і Одеськой області.



Не забудьте змонтувати систему автоматичного поливу, ведь Газон треба поливати кожен день !!!!




bottom of page