top of page

Рулонний газон Корсунци. Одеса

Оновлено: 13 лют.

На початку березня 2020 року студії ландшафтного дизайну DROP надійшла пропозиція створити газон на приватній території будинку, розташованого у селищі Корсунці під Одесою. Це був цікавий проект, який включав не лише встановлення рулонного газону, а й монтаж системи автоматичного поливу. У цій статті я хочу поділитися з вами досвідом роботи над цим проектом та розповісти про те, як ми досягли успіху у створенні чудового газону.


Підготовка території під газон

Першим кроком була підготовка території для встановлення рулонного газону. Ми почали з встановлення системи автоматичного поливу.

Для цього ми використали сучасне обладнання від лідера з виробництва зрошувальних систем Rain Bird (USA) та ретельно протестували кожен елемент системи, перевірили якість збирання поливної системи. Попередньо налаштувавши поливачі, ми переконалися, що вода досягатиме кожного куточка газону. Це було важливо для того, щоб газон отримав достатню кількість вологи та виглядав здоровим та красивим. Автоматику управління поливом налаштували на рясний полив території протягом тижня, щоб посідали траншеї та земля.

Після встановлення системи автоматичного поливу та протоки траншей, ми розпочали підготовку самої території. Ми вирівняли поверхню, завезли річковий пісок і створили повітряно-піщану основу, яка дозволить газону чудово взятися і коріння добре розвиватися. Цей етап був дуже важливим для довговічності та якості газону.


Підготовка ділянки під рулонний газон. Піщана подушка
Підготовка під газон

Укладання рулонного газону в Корсунцях

Після завершення підготовки території в Корсунцях, ми розпочали укладання рулонного газону. Для цього ми вибрали лише високоякісний газон від найкращого виробника газонів в Україні ТМ "Українські Газони", щоб забезпечити гарний зовнішній вигляд та довговічність покриття. Кожен рулон був акуратно розміщений на підготовленій поверхні, з вирізаними основами для додаткової фіксації. Ми переконалися, що рулони тісно прилягають один до одного, щоб унеможливити видимість щілин або розривів, забезпечуючи єдине та якісне покриття.



Після укладання газону ми провели фінальну перевірку, щоб переконатися, що все виглядає та функціонує ідеально. Ми перевірили систему автоматичного поливу та переконалися, що вода рівномірно розподіляється по всій території газону. Ми також перевірили, що газон добре прижився і почав зростати.


Висновок

Результатом нашої роботи був чудовий рулонний газон, що доповнив ландшафтний дизайн приватного будинку. Ми використовували сучасні технології та якісні матеріали, щоб досягти такого результату. Якщо ви хочете створити гарний газон на своїй території, я рекомендую звернутися до фахівців зі студії ландшафтного дизайну DROP. Вони зроблять вам найкращий рулонний газон в Одесі.


Замовити газон зараз

Якщо ви цікавитеся ландшафтним дизайном та хочете мати гарний рулонний газон на своїй території, звертайтеся до фахівців зі студії ландшафтного дизайну DROP. Ми гарантуємо якість та професійний підхід до створення вашої мрії. Замовте газон прямо зараз і насолоджуйтесь його чудовим виглядом разом із нами.


Замовити газон за телефоном +380674807486

Спеціалісти ландшафтної студії DROP зроблять для Вас найкращий рулонний газон в Одесі.


Устаткування для системи автоматичного поливу

У встановленій системі автополиву ми використовували наступне поливальне обладнання та комплектуючі зі свого складу:





bottom of page