top of page

Прокладання траншей в Одесі під автополив

Оновлено: 13 вер. 2023 р.

Приступаємо до прокладання траншей під систему автополиву

Будь-яка поливальна система починається з копки траншеї для подальшого укладання труб.

К копке траншей под трубопроводы автоматического полива необхідно приступати відразу ж, як тільки на об'єкті будуть закінчені інші елементи саду в основному доріжки, підпірні стінки (не забути зробити укладання заставних труб для систем автоматичного поливу, систем освітлення).



Копку траншей, як один і елементів монтажа автополива, також можна починати у процесі планування ділянки. Викопаний грунт укладається поряд і вздовж траншеї. Глибина копки траншей становить 20-40 см. Цього достатньо. Зі збільшенням глибини зростає вартість земляних робіт. Щоб уникнути пошкодження трубопроводу системи автоматичного поливу, замовнику при здачі системи автоматичного поливу надається виконавча схема, за якою не складно розібратися, де були прокладені труби.

Ми копаємо траншеї під систему автоматичного поливу та освітлення в основному за допомогою траншеєкопача Laski. Це напівавтоматичний ручний траншеєкопувач чеського виробництва. Він відносно маленький і допомагає нам впоратися з роботою навіть на невеликих ділянках або важкодоступних місцях. Дає нам змогу виконати роботу за мінімальний час. Як правило, ми 90% траншей копаємо саме їм.

Середня ціна прокладання траншеї в Одесі на 2023 рік становить 65 гривень за погонний метр

Автополивальна система в Одесі.


Продаж поливального обладнання

Для самостійного встановлення системи автоматичного поливу Ви можете скористатися нашим інтернет магазином обладнання автополиву.


Студия ландшафтного дизайна DROP виконає будь-які роботи з монтажу, встановлення, ремонту систем автоматичного поливу в Одесі та Одеській області

bottom of page