top of page

Осіння продування системи автополиву

Оновлено: 1 жовт.

Ландшафтна студія DROP з 1.10.2024 виконає продувку систем автоматичного поливу восени.




Здавалося б спроектировали Систему автоматического полива, провели установку поливочного оборудования і все – поливай не хочу. Та ні, за системою автополиву необхідний догляд.


Один із найважливіших заходів по обслуговуванню систем автоматичного поливу це консервація системи поливу на зиму.

Система Автоматичного поливу потребує щорічного осіннього, обов'язкового обслуговування. А саме продування або консервації. Підготувати систему поливу до зими треба до настання заморозків, поки температура повітря вище 0 градусів.

     Сигналом для консервації системи поливу є зниження температури повітря до +8. Рослини і газон при такій температурі засипають і не вимагають рясного зволоження ґрунту. Тим більше, восени земля насичена вологою через дощі.

Для чого потрібна консервація системи поливу восени? Глибина закладки труб, в основному становить 40-50 см, а глибина промерзання землі 80 см і тому існує ризик замерзання води в трубопроводі не кажучи вже про поливалки, клапани, насоси .

   Консервація системи поливу полягає у видаленні води з усіх елементів системи під дією стисненого повітря за допомогою компресора, демонтажу насосного обладнання, відключення контролера.


Етапи підготовки системи автоматичного поливу до зими:

  • перекрити подачу води у систему;

  • злити ємності та демонтувати насосне обладнання (при необхідності). Насос зберігати у теплому місці;

  • провести продування всіх зон поливу за допомогою повітряного компресора;

  • вимкнути автоматику поливу, витягти з контролерів батарейки.


Правильно проведена підготовка системи автополиву до зими (консервація) гарантує безпеку системи поливу.



Студия Ландшафтного дизайна DROP виконає підготовку до зими вашої системи автоматичного поливу. Обслуговування систем автоматичного поливу, ремонт, модернізація.


Вартість продування системи автополиву на зиму починається від 1200 гривень. Запишіть заздалегідь, щоб гарантувати своєчасне обслуговування!


Запис на продування системи поливу в Одесі.

Оскільки період консервації системи автополиву обмежений, і ми прагнемо обслужити своїх клієнтів у стислий термін, рекомендуємо заздалегідь записатися на зручну для вас дату. Це дозволить гарантувати, що фахівці приїдуть вчасно та підготують вашу систему до зими без затримок.


Залишіть заявку прямо зараз, і ми обов'язково приїдемо у призначений день для проведення всіх необхідних робіт! Телефон +380674807486

Comments


bottom of page