top of page

Монтаж системи поливу

Оновлено: 27 січ. 2023 р.


Швидко виконаємо монтаж системы автоматического полива в Одессе. Для прокладки траншей використовуємо професійну техніку. Монтаж поливального трубопроводу виробляємо якісно та в стислий термін.


Природно перш ніж приступати до монтажу автополиву, необхідно зробити проект системи поливу Для правильного розміщення дощівників та розуміння гідротехнічних параметрів системи автополиву.

У систему автополиву входять різні види поливу. Це полив газону різними дощувачами і форсунками, підбираються в залежності від зміни ділянки. Краплинний полив дерев, чагарників, квіткових клумб і розаріїв, підбирається мікро крапельна труба або крапельниці або мікро дощувачі. Ручний полив із можливістю підключення шланга через водяну розетку (гідрант). Весь полив керується контролером поливу, що дозволяє налаштовувати окремо полив кожної зони за налаштованим календарем поливу.


Монтаж автополива в Одессе
монтаж автополива


При монтажі систем автоматичного поливу використовуємо поливочное оборудование Rain Bird либо Hunter від виробників США лідерів поливальної індустрії


Ландшафтна студія DROP завжди готова зробити для Вас систему автоматичного поливу в Одесі.


bottom of page