top of page

Ландшафтний дизайн. Озеленення. Рулонний газон у Санжійці.

Виконаємо Озеленення та Ландшафтний дизайн прибудинкової території у Санжейці під Одесою.

Наша студія виконала роботи з озеленення та створення ландшафтного дизайну у селі Санжейка Овідіопольського району Одеської області.

Після отримання заявки виїхали на обстеження та заміри ділянки та розпочали ландшафтне проектування.

План ландшафтного проекту з благоустрою території передбачає підготовку ґрунту, прокладання зрошувальної системи, завезення землі та піску, формування клумб, посадку чагарників, відсипання корою, посадку крупномірів, укладання рулонного газону.


Узгодивши та затвердивши наш ландшафтний проект, приступили до робіт:

автополив

підготовка території

  • завезли необхідну кількість родючого ґрунту, протромбували та вирівняли ділянку, під рулонний газон створили пісочну основу;

зонування клумб

  • вкопали бордюрну стрічку для відділення зони посадок рослин від газону;

посадка рослин

  • здійснили посадку всіх рослин. Озеленення ділянки у Санжейці передбачало висадку у клумби декоративних чагарників та дерев. Ми використовували вічнозелені дерева та чагарники, вирощені в нашому розпліднику та адаптовані до кліматичних умов Одеського регіону. Вони чудово виглядають на ділянці навіть у зимовий час. Перед посадкою дерев для гарного приживання обробили кореневу систему спеціальними препаратами.

мульчування

  • виконали засипку (мульчування) корою землю під посадженими рослинами для зменшення випаровування вологи та запобігання появі бур'янів;

создание газона

Ділянка набула естетичного вигляду, стала зеленішою та зонованішою.


Ось у результаті виглядає озеленення даної ділянки, вироблене ландшафтною студією DROP

bottom of page