top of page

Газон купити рулон в Одесі

Оновлено: 24 лют.

Купуй Рулон та отримуй шикарний Газон.

У пошуках ідеального газону для вашого ландшафтного дизайну? Тут, у нашій Одесі, ми пропонуємо вам найпрекрасніше рішення: купити рулонний газон від студії ландшафтного дизайну DROP та отримати чудову, зелену ділянку практично миттєво!

Не потрібно витрачати місяці на вирощування трави та боротьбу з примхами природи. Просто завітайте до нас і заберіть вашу порцію зелені у рулонах. Наші рулони газону - це як трав'яний килим, готовий до моментального укладання. І повірте, вони виглядають настільки привабливо, що сусіди почнуть заздрити вашому газону.


Вирощування полів Газону під продаж та укладання в Одесі.

Наші розміри рулонів спеціально створені для вашої зручності. Довжиною 2 метри і шириною 40 сантиметрів вони легко укладаються ідеально прилягають один до одного, дозволяючи створити бездоганний ландшафт у будь-якому масштабі.

Продаж рулонного газону в Одесі та Одеській області.

Розміри одного рулону складають:

Довжина – 2 метри.

Ширина – 0,4 метра (40 см).

Площа – 0,8м2.

Товщина – 2 см.

Таким чином, щоб порахувати скільки рулонів в 1 м2 необхідно кількість кв. поділити на 0,8. І додати 10% на підрізування.

Універсальний сорт рулонного газону.

Основне призначення: Дачні та садові ділянки. Територія з інтенсивним використанням газону. Територія для створення декоративних газонів.

І що найважливіше – наш газон підходить для будь-яких цілей. Він ідеально підходить для прикраси саду або дачної ділянки, а також для територій з інтенсивним використанням (футбол). Уявіть: ваші дітлахи бігають по соковито-зеленій траві, а ви насолоджуєтеся відпочинком, знаючи, що ваш газон завжди виглядатиме чудово.

Але це ще не все! Купуючи наш рулонний газон, ви отримуєте не лише гарний ландшафт, а й здорову рослинність. Наші газони вирощені з любов'ю та турботою, щоб у них була сильна коренева система та гарне, однотонне забарвлення. Ми гарантуємо, що наші рулони не містять хвороб, каміння чи глини – тільки найкраща трава для вашого саду.

Ми продаємо газон зі здоровою кореневою системою, без хвороб, перед зрізанням робимо косовиця, без присутності каміння та глини в дерні, товщиною 2 см, з однотонним соковитим забарвленням.


Стоимость создания красивого газона в Одессе

Інструмент онлайн-розрахунків вартості створення рулонного газону

Скористайтеся нашим Інструментом онлайн-розрахунків вартості створення рулонного газону прямо зараз. Введіть усі необхідні дані такі як площа газону та види робіт під час його укладання. Це досить просто. Як результат на пошту Ви отримаєте докладний кошторис створення гарного газону від студії DROP.


Укладання рулонів газону в Одесі.

Наша Газонна трава в рулонах ідеальна для того, щоб повністю перетворити ландшафт, зробити ділянку зеленою та доглянутою, Укладку рулонного газона ми проведемо за день.

Кращий час для покупки та подальшого укладання рулонного газону – це квітень, травень, коли ділянка повністю готова роботам по озеленню. І всього за один день у Вас гарний та закінчений вид ділянки.


Система Автополиву газону

І не забувайте про систему автоматичного поливу! Ми настійно рекомендуємо встановити її перед укладанням газону, щоб ваша зелена краса завжди залишалася свіжою і доглянутою, а ви самі могли насолоджуватися відпочинком, не турбуючись про те, що ваш газон потребує уваги.

Встановлений автополив суттєво полегшить догляд за газоном та заощадить Ваш час.

Укладання рулонів газону в Одесі.


Студія Ландшафтного Дизайну DROP - це Одеська кампанія, що працює у ландшафтній індустрії з 2000р.


Так що не зволікайте! Завітайте до нас у студію ландшафтного дизайну DROP та перетворите свою ділянку на справжній рай на землі!

Наші контакти

🌐 Наш веб-сайт: www.drop.od.ua

📧 Електронна пошта: omaraandrey@gmail.com

📞 Телефон: +380674807486

Comments


bottom of page