top of page

Автоматична система туманоутворення високого тиску в Одесі.

Оновлено: 15 бер. 2022 р.


Монтуємо системи туманоутворення високого тиску для охолодження штучним туманом відкритих територій. В основному застосовуються в літніх майданчиках ресторанах, кафе, приватних альтанках, на відкритих зонах відпочинку.


В даному випадку змонтували автоматичну систему охолодження повітря на літній кухні, їдальні в альтанці відкритого типу


Вийшло дуже добре. Насос високого тиску включається на 3 секунди і потім 1 хвилину чекає. У цій зоні відпочинку температура повітря завжди буде на 5 градусів нижче за вуличну.


Вартість такої системи 1100$


Система туманоутворення високого тиску myFOG

У своїх системах застосовуємо насоси туманоутворення myFOG, Ізраїль. Насос myFOG працює практично безшумно (рівень шуму 58 дБ), 3-х плунжерний насос виготовлений з авіаційного алюмінію за новітньою німецькою технологією і має збільшений ресурс. Оснащений високоефективним електромотором із зниженим електроспоживанням. Генератор туману myFog обладнаний вбудованим комп'ютером із Bluetooth та має можливість керування зі смартфона. Також обладнання туманоутворення оснащене системою проти капання.


Туманоутворення myFog це найкраща пропозиція на ринку Одеси.


Робимо системи туманоутворення в Одесі за ціною від 580 $.

Середня вартість системи туману в Одесі 900$-1200$, все залежить від площі та конфігурації території, що охолоджується. Природно, оплата в гривнях за курсом Нацбанку України.


Охолодження літнього майданчика ресторану в Одесі за допомогою системи туманоутворення myFog. Вартість такої системи приблизно 1350$



З 2021 року виробник обладнання систем туманоутворення випустив економну модель для використання під час охолодження повітря на невеликих площах. наприклад, невелика альтанка, веранда, тераса. Набір туманоутворення включає насос високого тиску з пультом керування, трубку, що витримує 40 атм і 14 форсунок для створення туману. Ця модель стала хітом для приватних будинків та невеликих барів. Вартість з монтажем від 530 $. Нагадую що оплата у гривні, а вартість вказана для зручності сприйняття



Охолодження штучним туманом повітря на літній терасі приватного будинку в Одесі




bottom of page