top of page

Консервація системи автоматичного поливу на зиму в Одесі

Оновлено: 1 жовт.

Студія ландшафтного дизайну DROP розпочинає продування систем автополиву поливу в Одесі та Одеській області у 2024 році з 1 жовтня. Консервацію систем автоматичного поливу виконуємо без вихідних з 8.00 – 17.00 згідно продувного списку.

Консервація системи автополиву восени

це необхідний захід підготовки системи поливу до зими. Послідовність дій, спрямованих на повне осушення поливального обладнання, видалення води із труб, насосного обладнання.

Невчасно проведена або не виконана продування поливальної системи призводить до ряду пошкоджень труб, дощувачів, сполучних фітингів, електромагнітних клапанів, насосів і т.д.

Консервація автоматичного поливу це позбавлення поливалок, трубопроводів, електромагнітних клапанів від води за допомогою повітряного компресора для збереження системи поливу в зимовий період.


Даний вид робіт є обов'язковим та дозволяє зберегти працездатність поливної системи, а також зберегти поливальні комплектуючі від передчасного зносу. Зменшує ризик виходу з експлуатації важливих вузлів. Не виконання консервації поливу на зиму призводить до дорогого ремонту системи автополиву.

Консервація систем автоматичного поливу проводиться восени приблизно з жовтня місяця до настання заморозків.


Етапи консервації системи автоматичного зрошення:

  • Вимкнення комп'ютера автоматичного поливу (можливе демонтаж за потреби).

  • Перекриття центрального крана подачі води в поливну систему та накопичувальні баки.

  • Відключення насосної станції, якщо насосна може бути піддана заморозкам, демонтаж насоса, злив води з ємностей і насоса. Передача насосного обладнання Замовнику для зберігання у теплому, сухому місці.

  • Відкриття поливальних кранів.

  • Продування магістрального водопроводу стисненим повітрям за допомогою компресора.

  • Продування кожної зони автоматичного поливу повітрям під тиском 4 Bar кілька разів кожну зону, поки вся вода не вийде через поливалки.


Вартість консервації системи автополиву в Одесі:

  • Ціна продування системи автоматичного поливу в Одесі залежить від деяких факторів:

  • місцезнаходження консервованої системи поливу (транспортні та тимчасові витрати виїзду на ділянку);

  • необхідність демонтажу насосного обладнання; час зливу ємностей насоса;

  • кількість зон поливу та чисельність комп'ютерів поливу;

  • розмірів території, що поливається (більше ділянка - більше роботи).

Ціна послуги "продування системи автополиву в Одесі" від 1200 грн. без урахування транспортних витрат. Вартість роботи актуальна на 1.10.2024г.

Увага !!! перед продуванням системи авто поливу треба підготувати газон до зими.


Підготуй свій полив до Зими за допомогою спеціалістів ландшафтної студії DROP

Замовлення за телефоном +380674807486

 

За домовленістю із Замовником, Весною ми можемо проводити плановий запуск автополиву. Ця послуга включає перевірку поливальних трубопроводів на течі, підключення насосного обладнання, налаштування автоматики та програм поливу, введення системи в експлуатацію.


Протягом експлуатаційного сезону студія DROP здійснює ремонт систем автоматичного поливу та заміну комплектуючих, що вийшли з ладу, проводить планові діагностики обладнання та надає консультації по телефону.


Comments


bottom of page