top of page

Автоматичний полив в Одесі 2019

Поливальний сезон 2019 року в Одесі відкритий.

У 2019 році у лютому в Одесі стоїть просто чудова погода для початку робіт з озеленення та ландшафтного дизайну.

А яке озеленення в Одесі без системи автоматичного поливу?

Тому користуючись теплими, зимовими днями ми почали втілювати наші ландшафтні проекти у життя. Приступили до монтажу системи автоматичного поливу.

Звичайно роботи почали з копки траншів. Розмітили ділянку (відповідно до затвердженого проекту системи поливу) прапорцями Rain Bird, прогріли траншеєкопувач і вперед. Наш траншеї копальник сильно скучив за два місяці зими за роботою і тому копав траншею не як садовий трактор, а ніби хотів прорити панамський канал. Тому траншеї по полив ми викопали в рекордні терміни, та й швиденько змонтували поливальний водопровід, тому що після зимового відпочинку і в нас енергії на футбольне поле.

Після монтажу труб під автополив встановили поливалки типу ротатора фірми Rain Bird (USA). Ці сплінкери дуже добре зарекомендували себе у нас в Одесі як надійністю, так і якістю поливу. Ну а потім розпочали монтаж автоматики поливу. Встановили електроклапани та комп'ютер поливу.



Запустили та налаштували автополив. Після здачі виконаної роботи зі створення системи автоматичного поливу Замовнику здійснили продування автополиву стисненим повітрям (консервація поливу), а то раптом знову настануть холоди.

Загалом відкриття сезону 2019 року пройшло успішно.


bottom of page